Tuesday, October 9, 2012

Penat Sangat Menjaga Rumah

Hi Korang,

Tengoklah yang tidur terkangkang tuh, bukan main penat lagi kan menjaga rumah time tuan rumah pi kerja. Nasib baik tuan rumah sediakan tempat tidur yang cukup selesa, bertilam bagai. Air-con siap bukak lagi tau. 


Inilah kerenah memasing bila nak tidur time malam. Kalau ktorg tidur sana, diorg nilah penyempit tilam. Suka dia nak tidur tengah-tengah, ko alih pun dia still datang balik ke situ. Bukan seekor je perangai cam tu but 9 ekor tau.

Korang agak-agak aku tidur kat mane ek, kalau diorg ni dah penuh tilam kan. ehehhehhehe

Itulah dia kucing-kucing kat umah mak mertua den. 

Comey kan sesekor...





4 comments :

Dunia Wilma said...

Comelnya ^_^
Suka yang tidur berkangkang tu...Hehehe...
Macam kucing Wilma jugak :-)

Mr & Mrs Sallehudin said...

sedap btol tidi.. yg sekor tu smpai terkangkang kooo.. haha

Nurul Akmal said...

alooo comel...

boni kacak said...

ewah ewah ewah.. bukan main lagi dia..