Friday, October 26, 2012

Gambar | Aksi Tiger Woods Di CIMB Classic 2012

Hi Korang,

Minggu ni sibuk kat safari aku ni pasal Tiger Wood main golf kat tasik ni kan. Alah apa ada hal, aku ok je coz tak de kene mengena dengan aku pun. 


So semalam one of supervisor sibuk ajak ktorg bebudak opis pi tengok Tiger Woods main golf. So nak tak nak turun gaklah kat tepi tasik belakang office.

Ini ada beberapa gambar aku dapat snap masa Tiger Wood nak practice main kan. Orang bukan main ramai lagi duk kerumun area ni, maklumla pemain golf no. 1 dunia datang Malaysia. 


Tiger Woods yang baju biru ye bersama pembantunya



Tengah practice time nie


Cantikkan pose ni


Ermm memang payah nak amik gambar Tiger Woods ni. Nampak dari belakang je. Langsung tak pandang belakang. Siap body guard dia cakap tak boleh distrub dia.

Dapat tengok in person Tiger Woods ni jadilah kan walaupun dari belakang. 


Gambar di ambil dengan Samsung NX1000



3 comments:

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

fuyooo.. tiger wood tuuuuu

hazman aka species1980 said...

owwhhh....kebetulan tournament dekat ngan opis yekkk... nanti aku tunggu review pasal kamera pulak yea

Ma'am IEDA said...

Tiger Wood tuuuu... Ok la drpd x penah tgk in-person... heheee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails