Thursday, October 18, 2012

Readers, Korang Sangat Berani!


Hi Korang,

Entry ni khas untuk peserta Giveaway Lori Oreo Comel ye

Aku dah listkan beberapa komen yang positif mahu pun negatif mengenai blog. So far not bad komen korang ni. Semua komen berani mati punya lah hkahkahakhakahakhakhaka


Just kidding ye.

Meh tengok jap apa yang diorg komen pasal blog lifestyle aku ni ek.

  1. background yang Cik LilyPutih pilih nie terlalu simple sampaikan  tak ada corak langsung – Peserta 1
  2. cuma ciklily kurang bermain dengan warna . Jadi cam SURAM sikit lahh – Peserta 2
  3. but klw header tu transparentkan baru omeii kebaboomm boom – Peserta 3
  4. warna tulisan untuk tajuk tu mungkin boleh dibesarkan sikit pastu buat warna yang kontra dengan background – Peserta 4
  5. Layout Hijau argggggggghhhh.. sungguh lestari – Peserta 5
  6. dapat narrow down speciality blog akak tu one genre, mesti  best – Peserta 6
  7. ALBUM PHOTOBUCKET tu agak menarik cuma ia menyebabkan blog tu lambat sedikit nak loading untuk full page – Peserta 7
  8. warna hijau tu macam x berapa ngam ngan akak – Peserta 8
  9. tuker ler sikit header tue..dah lame sangat dah pakai kann – Peserta 9

Hah ini sebahagian yang dapat aku listkan daripada 22 orang peserta. Memacam kan yang diaorg komen. Aku tak marah pun malah berterima kasih atas komen yang begitu memberangsangkan.Memang banyak pun aku nak make-over blog ni ye.


So para peserta harap bersabar ye coz memang payah aku nak pilih korang yang awesome ni.Sampai Mr Big kata kasi lah diorg ni semua lori tu kan. Hah, mana plak aku nak cari lagi, kat kedai yang hari tu beli dah tak de stok. Urmm tengah dok fikir lagi ni lah.

Ok nanti ada entry untuk cadangan yang sangat membina yang diorg ni bagi untuk improve kat blog aku ni.

Dah siap nanti aku kasi lah tau keputusannya ye…


Photo : google, semua cilok kat sana




18 comments :

AyongAtikah Zaid said...

Haha...lawak tajuk post ni...komen ikhlas tu...
P/s: komen sy pun masuk senarai berani mati ek...haha...

Mummy Akmar said...

Komen-komen ni dapat memberi semangat dan menambah idea untuk Ciklily kalau2 nak tukar layout blog..hehehe

jaakechik said...

nasib baik jaa tak komplen yg bukan2...ekekeke

jaakechik said...

blog x cantik xpa...ribu riban gak uv akak kan...masyukkk riban-riban gak duit nuff kan? hihi...

Zura Tamin said...

alahh sukanyaa.. tersenarai dalam 9 list -- ukhh TQ

boni kacak said...

wah..good luck kepada para peserta :)

hazman aka species1980 said...

bagus la beb at least kita boleh ubah dan perbaiki apa yang patut kan

Cik Nurul Siezuka said...

Hehehe.. memamng berani sungguh diaorang ni kan... wink wink wink.. :)

Syigim said...

you're so positive & bersedia terima kritikan membina! i like! :D org mcm ni lah yg akan terus n terus berjaya in blogging world :)

CikLily Putih said...

@ayong
memang pun, thks sebab komen

CikLily Putih said...

@mummy akmar
memang nak tukar layout pun nie, tengah plan

CikLily Putih said...

@jaakechik
alah ok je, no prob pun klu nak komen

CikLily Putih said...

@zura
TQ sebab komen ye

CikLily Putih said...

@boni
apsal ko tak join, pemalas tau

CikLily Putih said...

@hazman
betul betul betul

CikLily Putih said...

@nurul
sukalah tu kan khakhakhakha

CikLily Putih said...

@syigim
alah biasalah ni adat berblogging, kena improve mana yang kurang

Mr & Mrs Sallehudin said...

kalau lori Oreo dh xde stok, lori lain pun xpe... hehehe....