Wednesday, October 3, 2012

WW – Udang Besar Sedap


Hi Korang,

Wordless Wednesday for this week


Hah sedapnya kalau dapat makan udang besar ni tiap-tiap hari. Lazat kan.

Tapi kolesterol pun sama gak naiknya. Ini boleh mendatangkan penyakit ni.

Kahkahkahakhakah

Selamat makan!


20 comments :

Cindy said...

Sedap lah....

boni kacak said...

pergh...besaunya... seb baik la elegik takleh makan..hehehehe..kalau tak da mengidam da..

Puan Bardboo said...

kalau makan sekali sekala tak apa..

Marya Yusof said...

Hola CikLily!

Perggghhh besornye udang! Tapi kat sinikan udang semua jual w/out kepala...kira untung kat situ sb udang jd ringan bila timbang tp kepala die tu yg buat manis kan..kan :)

Hazmin Hamudin said...

Ini dinamakan udang terbang. Hehe

Nigina said...

perghh udang terbaik... terliur aku

just azura! said...

nyum! besarnya udang tu!

hazman aka species1980 said...

uiishh...kalau buat masak dalam mee udang banjir best nie

CIK LAVVY said...

Nampak sedap tp sy tak boleh mkn udang~allergik..huhu

KiD said...

alaaaaa.... makan 5 ekor laaa... baru hoooliauu!!!

CikLily Putih said...

@cindy
mestilah sedap kan hkahakhak

CikLily Putih said...

@boni
ko tak leh makan udang? rugi tuh hkahakhak

CikLily Putih said...

#@Pn Bardboo
itula sekali sekala je

CikLily Putih said...

@marya
untungnya, leh beli bebanyak kan.. memang kepala tu sedap tau

CikLily Putih said...

@nigina
ok ko masak untuk aku ek...

CikLily Putih said...

@just azura
udang orang kawin memang beso pun hkahakh

CikLily Putih said...

@hazman
aku memang suke mee udang kat taiping tuh, terbaik oooo

CikLily Putih said...

@cik lavvy
la alergik gak ke? same cam boni plak lah

Nurul Akmal said...

Makkk aiiii.. sedap nih...

Ma'am IEDA said...

Peberet saya jugak... Sodapnyaaa...