Wednesday, October 3, 2012

WW – Udang Besar Sedap


Hi Korang,

Wordless Wednesday for this week


Hah sedapnya kalau dapat makan udang besar ni tiap-tiap hari. Lazat kan.

Tapi kolesterol pun sama gak naiknya. Ini boleh mendatangkan penyakit ni.

Kahkahkahakhakah

Selamat makan!


20 comments :

Cindy said...

Sedap lah....

boni kacak said...

pergh...besaunya... seb baik la elegik takleh makan..hehehehe..kalau tak da mengidam da..

Puan Bardboo said...

kalau makan sekali sekala tak apa..

Unknown said...

Hola CikLily!

Perggghhh besornye udang! Tapi kat sinikan udang semua jual w/out kepala...kira untung kat situ sb udang jd ringan bila timbang tp kepala die tu yg buat manis kan..kan :)

Hazmin Hamudin said...

Ini dinamakan udang terbang. Hehe

esmiera said...

perghh udang terbaik... terliur aku

just azura! said...

nyum! besarnya udang tu!

hazman aka species1980 said...

uiishh...kalau buat masak dalam mee udang banjir best nie

Anonymous said...

Nampak sedap tp sy tak boleh mkn udang~allergik..huhu

KiD said...

alaaaaa.... makan 5 ekor laaa... baru hoooliauu!!!

Cik Lily Putih said...

@cindy
mestilah sedap kan hkahakhak

Cik Lily Putih said...

@boni
ko tak leh makan udang? rugi tuh hkahakhak

Cik Lily Putih said...

#@Pn Bardboo
itula sekali sekala je

Cik Lily Putih said...

@marya
untungnya, leh beli bebanyak kan.. memang kepala tu sedap tau

Cik Lily Putih said...

@nigina
ok ko masak untuk aku ek...

Cik Lily Putih said...

@just azura
udang orang kawin memang beso pun hkahakh

Cik Lily Putih said...

@hazman
aku memang suke mee udang kat taiping tuh, terbaik oooo

Cik Lily Putih said...

@cik lavvy
la alergik gak ke? same cam boni plak lah

Unknown said...

Makkk aiiii.. sedap nih...

Ma'am IEDA said...

Peberet saya jugak... Sodapnyaaa...