MY HISTORIC MOMENTS

Saturday, October 27, 2012

Keputusan Giveaway ‘Lori Oreo Comel’ Dah Keluar.


Hi Korang,

Mesti korang tertunggu-tunggu tentang giveaway ‘Lori Oreo Comel’ yang aku buat awal bulan ni kan. Haruslah semua mengelupur nak tau siapakah 3 pemenang bertuah yang akan dapat lori comel tuh.

Setelah 2 minggu aku memerah otak untuk tentukan siapa yang layak untuk dapatkan hadiah gorjes tuh, so ini dia:-


3 Pemenang Bertuah





Eh tak abis lagi, aku juga sediakan 5 hadiah misteri untuk korang yang bertuah ni. Mr Big punye idea. Please say thanks to him ye.










Untuk hadiah misteri ni, aku pun tak sure nak bagi apa lagi. Nanti aku bukak gobok ajaib kat bilik entertainment kat umah aku tu dulu ek. Kena selongkar satu persatu gobok ni. Actually aku ada banyak produk yang aku dapat masa event yang tak terusik langsung. So rezeki korang lah ye.

Congratulations kepada 8 orang pembaca setia blog mak ni nokss.

Sila emailkan details korang seperti Nama, Telefon no, Alamat kat mana nak anto bebarang ni, Facebook name ke jajasayang@gmail.com. Tak pun korang add je kat FB www.facebook.com/ciklilyputih mentioned kat situ Peserta Giveaway ‘Lori Oreo Comel’.

Kepada peserta yang yang tidak berjaya janganlah kecil hati ye. Kalau aku ni blogger jutawan aku memang sediakan hadiah untuk korang sorang satu. Giveaway kecil-kecilan yang tak de sponsor ni memang cam ni lah.

So stay tune untuk kat blog www.ciklilyputih.com yang comel ni untuk giveaway yang lelain ye. Aku ni suka buat giveaway spontan, anytime mood aku ok then aku buat lah ye.

p/s : Sila bagi masa kat aku dalam sebulan untuk penghantaran bebarang korang ni ye. Bukan apa aku memang kena curi-curi masa untuk settlekan semua ni sebab aku tak tau pun kat mana pejabat pos area rumah aku ni.



14 comments :

Lensa said...

huhu... nak juga, tapi dah terlambat

Princess Syazliyana said...

alhamdulillah saya mng hadiah misteri ... hehe thanks cik lily putih and mr big :D Ill send the details a.s.a.p !

hazman aka species1980 said...

beb ..tak jumpa pos office kat bangi ...antor je la kat post office kajang...hehehehehe

Myra Jay said...

Tahniah pada yang berjaya :)

Memang comel Lori Oreo tu :D

AyongAtikah Zaid said...

alhamdulillah! hadiah raya haji...yeay!!hehe...thanks a lot!!nnt sy bg details ye...semoga terus success sbg seorang blogger yg best!! aamiin...=)

Mr & Mrs Sallehudin said...

alaaa... kalah... huhuhu

Mr & Mrs Sallehudin said...

alaaa kalah..huhuhu....

Mr & Mrs Sallehudin said...

alaaa... kalah... huhuhu

boni kacak said...

wah..tahniah kepada mereka yang menang :)

Zura Tamin said...

alhamdulillah.. tak dapat hadiah utama pun dapat hadiah misteri pun jadi lahh .. Terima kasih banyak-banyak lahh Cik.Lily ye.. OII ORANG KAMPUNG...AKU DAPAT HADIAH HEHEHE :)

Denaihati said...

tahniah untuk pemenang2 GA ‘Lori Oreo Comel’ dab pemenang hadiah misteri.

Raihana Rr said...

Tahniah pada yang menang... Rezeki Hari Raya Qurban..

Ma'am IEDA said...

What? me terpilah as winner??? seriusly x terduga. Trima kasih Cik Lily & Mr Big... I will email the emails soon. Alhamdulillah... (saya baru baca ari ni).

Dunia Wilma said...

Syukur...Wilma menang hadiah misteri...Thanks CikLilyPutih dan Mr. Big :-)