Saturday, October 20, 2012

Main Tampal-Tampal

Hi Korang,

Mama selalu bising yang dia tak dapat tengok gambar yang kita amik masa pi travelling ke outing dengan family kan. Yelah mana taknya, nowdays kan semua letak kat facebook mana main yeopp nak pi cuci-cuci gambo kat kedai. 

Ktorg pun pi lah cari frame beso kat Ikea masa shopping last 2 week. Gambar-gambar plak aku pi print kat kedai. Banyak gak yang aku print.

Malam tadi ktorg pun duk mengerjakan frame beso nie. Aku duk tang gunting dan Mr Big jadi tukang susun. 


So inilah hasilnya setelah 2 jam duk buat kolaj ni kan. Sila maafkan laki aku yang tak berbaju tuh ek. Dah malam pun kan. Cer cantik plak gegambo ni bila dah susun cantik-cantik cam ni.

Esok bolehla pi anto kat umah mama.

Ok itu je nak citer, happy weekend korang


6 comments :

Dunia Wilma said...

Cantik frame tu CikLilyPutih...
Happy Family ^_^

mimie hamdan said...

kreatif!

jemput masuk blog baru aku eh...

mimie-the-wahm.blogspot.com

tq!

hazman aka species1980 said...

gambar raya tu memang sesuai sangat jadi main picture...nice

deq noor said...

menarik!! thanks bg idea utk guna frame kosong yg dh lama xguna.. :)

jal said...

woooho kreatif lah cik lily kita ni, murah dan jimat kan buat sendiri jer

Ma'am IEDA said...

niceeee....