Saturday, October 6, 2012

Our Breakfast Weekend Routine


Hi Korang,

Memang kalau weekend ktorg akan cari free time untuk breakfast dating together. Yelah hari lain mana lah sempat, aku cuma bekalkan Mr Big roti sapu peanut butter dengan secawan nescafe je untuk dia breakfast kat opis. Hah mithali tak aku? Khkahkahakha

Seboleh-bolehnya ktorg akan pi makan makanan favourite rakyat Malaysia iaitu roti canai. Yeah!


Sambil tunggu roti canai sampai, kita makan kuih donat India ni dulu ek. Aku tak tau nama dia apalah.


Mr Big cam biasa akan makan roti kosong + roti telur dalam satu pinggan yang sama


Aku haruslah bedal roti tampal. Sedap ooo. Tak caya? Tanye food blogger ni. Dia pun baru je berjinak2 makan roti tampal ni.


Pengikat kasih sayang antara aku dengan mamak ni, milo ais dan nescafe tarik.

Lepas makan tu, lepak-lepak macam suratkhabar ke ushar2 orang makan kat situ ke kan sebelum pi pasar plak.

Korang plak suka breakfast ape, tiap weekend ni. Sama cam aku gak ke? hehhehehe



7 comments :

cik chinta said...

somi xd d sisi, klo x sdp jg nk ajk mkn sm..huhu

boni kacak said...

mohon dikurangkan penggunaan nescaffe tu.. sebab boleh menyebabkan migrain..

Norliza Nordin said...

Jalan-jalan sini! ^^ Dah follow! ^^

hazman aka species1980 said...

Nice one la beb....cari yang simple nak perkenalkan roti tampal nie...memang kenyang kan

ishy77 said...

ehem...sdpnya roti tampal tu kak


btw....mlm td terserempak dgn kak lily n hb dekat....downtown jln reko. hehe :) peace yo

Dunia Wilma said...

Lamanya tak makan roti canai + minum teh tarik ^_^

Norma NML said...

Roti tampal tu favourite anak bujang akak, even pagi tadi pun tapau roti tampal pegi rumah makcik dia. Dia suka sgt coz telur tu separuh masak.