Friday, October 19, 2012

Dapat Hamper Dari Lipton


Hi Korang,

Aku pernah join contest kat FB Lipton untuk pledge Malaysian to drink the tarik dan tak sangka plak pledge aku boleh menang hadiah.

So ini dia hadiahnya


Tada.. Lipton hamper.

Berjenis-jenis perasa teh yang boleh aku rasa. Diorg hantar kat opis je senang. 



Aku balik meeting tau-tau atas meja dah ada beg kertas beso warna kuning. Berat plak tuh, nampak cam sket je kan.

Suker lah I..

Terima kasih Lipton

p/s : pas ni minum teh nie semua sampai muntah ye.Jangan masuk angin dah.



12 comments :

NIA SI DRUMSTICK said...

eh2..best nye..suke mnom teh lipton..sedapppp..boleh ketagih..heheh

eray said...

wah sedapnya teh, nak sikit boleh cik lily putih?

http://welovesusuibu.blogspot.com/2012/10/kebaikan-seks.html

boni kacak said...

tahniah cik lily :)

Dunia Wilma said...

Bestnya CikLilyPutih...
Wilma memang suka minum teh...
Tapi Teh Sabah la ^_^

hazman aka species1980 said...

hurmmm... teh tarik kurang satuuu.... hehehehe

hazfee said...

bestnya. banyak lak teh tu. hari2 minum teh la ye. haha

Cik Nurul Siezuka said...

Mak ai.. banyak nya teh...

CikLily Putih said...

@nia
memang pun boleh jadi ketagih dibuatnya

CikLily Putih said...

@eray
meh datang umah minum teh ek

CikLily Putih said...

@wilma
sini ada teh sabah but belum pernah cuba lagi

CikLily Putih said...

@hazfee
minum sampai muntah ni

CikLily Putih said...

@boni
TQ

@Hazman
boleh je..