Tuesday, May 6, 2014

Buffet Ramadhan 2014 Di ALOFT Hotel Kuala Lumpur Sentral



Hi Korang,


Yeah.. review buffet Ramadhan 2014 lagi.


Lagipun penghujung bulan depan dah mula puasa tuh, so time ni kena siap-siap semua.



















Ini kira 2nd year aku dapat buat food review di Nook CafĂ© Aloft Hotel ni. ‘Chef’s A-List Malaysia Feast’ ini diilhamkan oleh Chef Steven Seow bersama teamnya untuk menghasilkan Chef’s Star Dishes seperti Stuffed Whole Lamb Kuzi bersama Nasi Briyani, Dhall Sayuran, Nasi Lemak, Sate, Rendang Ayam, Roasted Whole Chicken dengan Green Peppercorn sauce dan pelbagai hidangan lagi.














Eh tak nak tu je, buffetline yang lelain pun ada macam pembuka selera, salad, kerabu, roti, sup, dessert dan adalah yang lelain tuh.





















Untuk buffet ‘A-list Malaysian Feast’ ni, ianya bermula dari hari pertama bulan Ramadhan 2014.


Harga buffet ramadhan di Nook Cafe ni adalah

RM100nett untuk dewasa

Eh korang boleh gak beli ‘early bird’ voucher bagi buffet ramadhan 2014, untuk ini cuma RM80nett untuk dewasa dari sekarang hingga 27hb Jun 2014. Kira macam company-company yang nak belanja staff buka puasa ni, bolehlah consider tawaran ni. Berbaloi sangat lah!

seafood platter

baked oyster with cheese

bubur lambuk favourite Mr Big

laksa sarawak sedappp..

Untuk tempahan, korang boleh hubungi 03-2723 1154

Jom kita ke


Nook Cafe
Aloft Kuala Lumpur Sentral
Kuala Lumpur Sentral

Tel : 1800 80 6575



Makan kat sini best sket coz dapat tengok view depan KL Sentral, orang lalu lalang berpusu-pusu ke sana kemari kan. Memacam gelagat orang yang aku duk peratikan. Lagi plak sebelah hotel ni ada shopping complex baru Nu Sentral. Sementara nak tunggu time buka puasa tu, dapatlah korang shopping raya kat sini plak kan.

So blogger Suria Amanda, bolehlah bos awak beli voucher bebanyak banjer staff makan bulan pose nanti ek. Kan dekat je dengan opis kan.

Anyway,

Selamat Menjamu Selera Korang!


10 comments :

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...ya Allah sedapnya mengugat keimanan diri ini yg berpuasa...:)

Kenit Cinonet said...

takleh nak diet lagi tahun ni nampaknya haha :D

Cik Puan Rara said...

wow mmg terbaekkkk! bape satu kepala eh.ada sebut ke.xpasan lak.

Cik Puan Rara said...

eh eh ok2.ada.hahaha.bawah skali.

Norliza Nordin said...

terliur ngk gambar makanan.. huhuhu

Ema Johari said...

pergh, memang banyak sungguh makanan.. ini nampaknya pilih lauk jerlah..

Aqilah Azmi said...

sedap T_T

hazman fadzil said...

Menu dia memang best nie.... boleh la aku nak pegi dating ngan suria amanda tu... hehehehe

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...tengok semuanya sedap2 la ...kalau buat lauk berbuka mcm ni wah seronoknya...;)

Amanda Suria said...

Alamak semuanya memikat kalbuku laaaaa......bestnyaaaaaa..caner nak diet time ramadhan nanti ni...