Tuesday, May 13, 2014

Kebaikan InnerShine® RubyCollagen Essence Dan GIVEAWAY CANTIK Untuk Korang


Hi Korang,

Ini adalah 48hrs STICKY POST, scroll down for new entries


Aku memang pernah cuba pun produk InnerShine® RubyCollagen Essence ni ermm lama gakla dulu. Siap jadi one of the testimonial pun masa produk ni baru keluar dulu. Sempat masuk TV kejap tau uolls hehehehe (ketawa riak manja..)


Yelah korang, memang sedap minum InnerShine® RubyCollagen Essence ni. Aku amalkan rasanya selama 30 hari itu pun dengan siap terlupa-lupa bagai nak minum dan hasilnya amat memberangsangkan.


Walaupun tak de lah serta merta boleh nampak perubahan tapi aku boleh rasa sendiri kesannya di muka.


Pati anti-penuaan inovatif dengan formula RubySignature™ ini mengandungi Astaxanthin dari Sweden serta mikro kolagen yang mudah diserap kulit. Formula unik untuk menjaga dan melindungi kulit ini memberi kesan nyata dengan penggunaan kerap beberapa minggu sahaja. Tanpa disedari, kulit muka akan bertambah lembut dan kelihatan berseri-seri.

Ermm bertapa kuatnya Astaxanthin ni ek. Memang nampak effect kat muka lah.

Bukan setakat kulit muka je but bahagian dalaman korang pun ada mula menunjukkan kesan-kesan positif macam sistem perkumuhan semakin senang, kulit-kulit kering mula berubah ke arah ke lembapan.


Sekarang ni, BRANDS Innershine sedang mengadakan Peraduan “Retain, Redeem & Reward” oleh InnerShine®, korang akan menikmati ganjaran tambahan dengan bekalan minuman kecantikan yang mujarab ini. Dari sekarang hingga 30 Jun, dengan pembelian tiga pek 14 botol x 50ml InnerShine® RubyCollagen Essence, korang dapat menebus satu lagi pek percuma bernilai RM152.90.

Ada lagi ni,

Selain itu, korang juga boleh mengambil bahagian dalam pertandingan Facebook InnerShine Signature untuk memenangi pelbagai hadiah-hadiah hebat seperti iPad Mini dan kamera FUJIFILM Instax. Layari www.facebook.com/InnerShineSignature untuk maklumat pertandingan atau dengan membeli pek edisi khas Peraduan “Retain, Redeem & Reward” InnerShine® dari farmasi terkemuka yang terdekat.

Ok its GIVEAWAY Time untuk pembaca setia blog CikLilyPutih.Com


Korang berpeluang untuk memenangi 6 botol seorang produk InnerShine® RubyCollagen Essence. Cuma kena jawab 2 soalan bersama 1 ayat-ayat power ye

Soalan 1 :

Apakah bahan utama yang terkandung di dalam InnerShine® RubyCollagen Essence?

Soalan 2 :

Apakah nama peraduan yang sedang diadakan oleh pihak BRANDS Innershine?

Kemudian lengkapkan ayat ni ‘Saya suka baca blog Cik Lily Putih kerana..............’ (tulis ikut mood korang lah, nak panjang ke pendek ke kan coz yang pilih nanti bukan aku ek, Mr Big tau. Kalau nak menang silalah tulis pepanjang ek macam apa cadangan korang tentang blog aku ni kan)

Cuma komen je jawapan korang kat entry ni dengan cara begini:-

Nama:
Email:
Jawapan Soalan 1 :
Jawapan Soalan 2 :

Ayat-ayat cinta korang : ‘Saya suka baca blog Cik Lily Putih kerana..............’

Tak yah susah nak buat blogpost bagai ye tapi kalau nak buat chance korang nak menang beso ooo uhauhauhauahuahaua

3 pembaca bertuah akan memenangi 6 botol InnerShine® RubyCollagen Essence courtesy daripada Cerebos Malaysia Sdn Bhd. Bolehlah korang sesama cantik berseri cam aku ek.


So apa tunggu lagi, meh baca dan jawab soalan-soalan mudah yang amat tu ek dan jangan lupa join sekali Peraduan “Retain, Redeem & Reward” oleh InnerShine® ni gak tau.

Ini baru contest minggu pertama, eh ada lagi untuk minggu kedua tau. So stay tune je kat blog aku ni tau..




13 comments :

Ndra Jamal said...

Nama: Nadira Jamaludin
Email: adekpijat@gmail.com
Jawapan Soalan 1 : Astaxanthin
Jawapan Soalan 2 : Retain, Redeem & Reward

Ayat-ayat cinta korang : Saya suka baca blog Cik Lily Putih kerana Cik Lily Putih amat comel, entri blog yang amat santai, ringkas tapi penuh dengan informasi berguna. Sangat dekat dengan hati pembaca.

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...jawapan nyer ialah...
Nama: Normas Binti Mohd Noah
Email : maszull@yahoo.com
1-Astaxanthin
2-Retain,Redeem & Reward

Saya suka baca blog Cik Lily Putih kerana blog Cik lily Putih banyak menunjukkan tempat atau restoren yang mempunyai makanan yang sedap2 dan terdapat juga gambarnya yang menarik di blog ini...ada juga review tentang banyak produk2 yang menarik dan best..kiranya macam-macam ada kat sini...

Amanda Suria said...

Eah..mrnarik ni...ok SA terjah..

Miss Ika said...

Nama:Noor Atiqah

Email:ikathequeen@yahoo.com

Soalan 1 :Peraduan “Retain, Redeem & Reward”

Soalan 2 :Astaxanthin dari Sweden serta mikro kolagen yang mudah diserap kulit.

Saya suka baca blog Cik Lily Putih kerana gaya penulisan yang selamba, banyak infomasi. Yang penting best + ika suka lepak sini. Suka baca event2 yang CikLily pergi..

Azhafizah Md Nor said...

yang baru ni..lain packaging dari inner shine :)

Singgah dari Blog kak Mia..jemput singgah ke blog
http://www.azhafizah.com/

Rosmadi Shakri said...

dulu kawe selalu minum,,,
skang dah lama stop,,,
nak kena minum balik ni innershine yg biasa tu

Ema Johari said...

tak pernah minum pun innershine...rasa dia camana erkh...

transformed housewife said...

Nama: Nuradyani bt. Rosly
email:aspiringkidskindy@gmail.com
Jawapan S1: Astaxanthin
Jawapan S2:Retain,Redeem &Reward
Saya suka baca blog Cik Lily Putih kerana banyak informasi-informasi menarik terutama tentang majlis2 pelancaran produk2 terbaru di pasaran, promosi2, filem2 terbaru dan yang paling menarik adalah entri2 mengenai bagaimana nak menjaga kereta.

hazman fadzil said...

Nama:Hazman bin Fadzil

Email: hazmanfadzil@gmail.com

Jawapan Soalan 1 : mengandungi Astaxanthin dari Sweden serta mikro kolagen yang mudah diserap kulit

Jawapan Soalan 2 :Peraduan “Retain, Redeem & Reward” oleh InnerShine®

Ayat-ayat cinta for YOU : ‘Saya suka baca blog Cik Lily Putih kerana :

Brands Innershine Minuman Alami
Rasanya Enak Sedap Sekali
Blog CIK LILY PENUH INFORMASI
WAJIB DIBACA SETIAP HARI

Thanks in advance yea....

Mieza Everdeen said...

Nama: Mieza Everdeen
Email: trisy7@gmail.com
Jawapan Soalan 1 : Astaxanthin
Jawapan Soalan 2 : Retain, Redeem & Reward

Saya suka baca blog Cik Lily Putih kerana ini jelah caranya nak mengubat kerinduan hati terhadap Kak Lily, hehe! Bila baca blog Cik Lily Putih ni rasa macam Kak Lily tengah membebel depan Mieza, dengan gaya lawak selamba Kak Lily menghiasi segenap sudut penulisan, memang tak bosan la nak baca sehari suntuk pun Mieza OK! Lagipun Kak Lily selalu tulis informasi berguna especially untuk budak yang baru nak belajar hidup macam saya ni haa~

J-Mei said...

Nama:Kien Mei
Email:surveyfo@hotmail.com
Jawapan Soalan 1 :Astaxanthin
Jawapan Soalan 2 :“Retain, Redeem & Reward”

‘Saya suka baca blog Cik Lily Putih kerana saya boleh mengetahui banyak info kecantikan

Nur Misnan said...

Nurmisnan
norahshakir@gmail.com
1-Astaxanthin
2-Retain, Redeem & Reward

Saya suka baca blog cik lily putih pasai cik lily suka makan n makeup. Ada saja makeup free yg dia dapat utk review. Lagi2 kena dgn kecomelan wajahnya.. bab makan.. amboiii.. lagilah seronok. Mcm2 makanan dah dicuba.

Semoga blog cik lily rerus sukses dan sentiasa terus memberi.. tahniah

Nur Misnan said...

Dah komen. Takder pong