Wednesday, May 28, 2014

Jemputan Blogger Ke ANGGUN FUSION Restaurant


Hi Korang,

Weekend time cuti sekolah ni buat ape? Dah siap plan bagai ke? Ermm

Kalau korang tak de nak pi mana weekend ni aku nak ajak korang ke restoran Anggun Fusion ni.

Untuk apa?

La of course lah makan. Tapi di samping tu, ada memacam aktiviti lagi macam make-up, beauty talk, dah memacam lagi lah.


Ni overview sket mengenai Anggun Fusion Restaurant

A chic and contemporary spot, Anggun Fusion’s d├ęcor is as hot as the plates and the carte du jour. Perfect for private parties and events with an elegant lounge-type atmosphere serving delicious,exquisite asian and international fusion spread. Strong features and extravagant designs uses hot and steamy colurs is at its best when served their signature dish, “ Chicken Rendang Peanut Butter” and Seafood Platter, allowing you to enjoy the bounty flavours with the perfect blend of the traditional with new scintillating tastes. Layered with variety specialities like local inspired dishes and seafood, the menu selection has something for all. Specials of the house includes Nasi Lemak Chicken Rendang Peanut Butter, Seafood Platter, Nasi Lemak Bungkus and Grilled Pineapple…just to name afew are not to be missed.

Ok nampak tak, kesedapan pun dah bermula walaupun event weekend ni. 


Korang jugak boleh cuba-cuba manicure dan pedicure secara percuma je. Bolehlah cantikkan kuku kaki dan tangan ek. Barulah nampak bersinar kilauan jari korang tuh. 

Aku buka jemputan ni terhad kepada 5-6 blogger je. 


Bukan apa selain daripada blogger dan media, orang ramai lain pun ada. So kenalah fair and square jugak. Tapi jangan bimbang jemputan untuk blogger adalah FREE. Korang just datang bawak badan je. Kalau nak bawah partner bagitau dulu coz organizer nak arrange tempat jugak untuk partner korang.

Ni detailsnya :

Beautiful Relationship With Mother

Date : 31hb Mei 2014

Time : 2.00pm - 5.30pm

Venue : Anggun Fusion Restaurant

B2-12, Plaza Damas 3,
No. 63, Jalan Sri Hartamas 1,
Taman Sri Hartamas
50480 Kuala Lumpur.
(same row with RHB dan 7-eleven)






Walaupun tajuk talk nya berkisarkan tentang ibu tapi memang ada kena mengena dengan kita orang perempuan ni. Elok jugak kalau boleh bawak suami ke, tunang ke, boyfriend ke kan. Tapi lagi best bawak BFF kita kan, yelah sesama pompuan mesti seronok punya.

Kalau korang berminat, ni contact person in charge

Name : Ash
Contact no. : 013-3229086


Cakap je cik lily putih yang bagi nombor dia ni tau. Tak pun kalau korang segan, komen jelah kat entry ni dengan email sekali. Nanti aku suruh dia contact korang ek


Ok itu je, kalau ada kelapangan mohlah kita join ye.




10 comments :

Ema Johari said...

bertindih dengan lawatan ke kilang mamee pula...kalau tak boleh join.

eyza said...

Ala.. teringin nak join.. tapi.. dah janji nak ikut Event Nuffnang ke Kilang Mamee.. takpela.. xde rezeki..maybe next time je la..

Julia Johari said...

Julia sangat berminat...mohon cik lily saya nk turut serta...ini email juliajohari84@gmail.com TQ so much cik lily

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...menarik2 ni..;)

macikz konah said...

jangan segan-segan saya tak makan orang...peace!

- zuriey - said...

cik lily g tak? nak ikut leh.. lama tak g event

Hanny Abdullah said...

Wahhh bestnya...

Nur Misnan said...

Cantik tempat makan dia.. memang anggunlah...

X dpt join. Enjoy

Fadzi Razak said...

Cik lily, nak join. Nak bawak partner sekali. fadzirazak@gmail.com

Terima kasih

Amanda Suria said...

Bila event ni ciklily...cuba jer la email kan...kalau free bleh la pi...macam menarik jer ni..

suriaamanda@yahoo.com