Saturday, May 3, 2014

SHIZENS Time Resistance Essence Review & Dapatkan Trial 7 Hari Secara PERCUMA.


Hi Korang,

Lama betul rasanya tak de citer pasal skincare kan. Ermm aku pun rasa cam tu lah.


Ingat tak korang tentang entry CONTEST aku yang ni ? rupanya Shizens mengeluarkan produk terbaru mereka iaitu Time Resistance Essence bersempena contest bergambar ni kan.

Time Resistance Essence merupakan satu produk yang memulihara kulit daripada kesan-kesan negative disekeliling kita macam debu, asap, dan sebagainya



Di antara kelebihan mengenai Shizens Time Resistance Essence

Protecting and moisturizing the skin

Counter harmful factors and decelerate skin aging

Reinforces and supports the renewal of the skin’s natural protective layer and forms an effective barrier against moisture loss by restoring Ceramides level in skin

High level of moisture makes skin firmer and healthier

Kena tulis dalam English takut salah translate jadi lain maksud ni.




Meh ada lagi sambungannya, baca ni tau

Nourishing
Time Resistance Essence nourishes skin with precisely selected ingredients such as Ceramide (plant-derived lipids), Kalanchoe Spathulata extract, Sodium Hyaluronate and others that synergize perfectly with each other to hold skin cells together and rebuild the skin barrier, while hindering the grow of harmful free radicals to decelerate skin aging.

Firming
Time Resistance Essence strengthens existing Ceramides levels and stimulates regeneration for firmer and smoother skin. It helps to maintain high levels of Ceramides in the stratum corneum, thus restoring the barrier function that protects the skin from external harmful agents such as environmental pollution, UV rays, dust and others.

Moisturizing
With the presence of Sodium Hyaluronate, Time Resistance Essence is able to boost up the water levels in the skin, ensuring it stays moist and hydrated all day long.

Brightening
Ceramide plays an important role in Time Resistance Essence. It seals the damaged skin barrier in order to hold sufficient moisture level in skin. Time Resistance Essence boost up the moisture level in skin, thus the brightening effect take place

Panjang lebar menaip, memintak korang paham ek.



Cara nak guna Essence ni:-

Cuma sapukan Time Resistance Essence ni di muka dan leher selepas moisturizer setiap pagi dan malam. Sapukan lembut-lembut je sampai ianya menyerap ke dalam kulit. Alah kejap je ni.

Ini adalah hasil penyelidikan daripada Shizens

Berdasarkan daripada 30 orang pengguna, rata-rata mengatakan nampak perubahannya dalam selepas menggunakannya dalam masa 4 minggu secara berterusan selepas 14 hari.

100% of them feels their skin is more supple and firm within 14 days
95% of them feels their skin is well hydrated all day long
90% of them feels their skin is more radiant than before


Testimoni dari Cik Lily Putih:-

Memang ada perubahannya tapi tak delah ketara sangat sebab aku kekadang terlupa nak sapu kat muka before make-up. Tup-tup lepas tu baru ingat, sangat teruk memory aku ni ek. Manjang lupa je. But dont worry, kesan perubahan nampak kalau dalam gambar ni kurang sket but cuba jumpa in person hah berseri-seri muka mak noks..

Udahler tu jangan nak perasan sangat lah..

Time Resistance Essence boleh di dapati ke semua kaunter Shizens seluruh negara mulai 2hb Mei 2014 pada harga RM618 / 30ml.

Untuk details mengenai produk ini, meh klik di Facebook page di www.facebook.com/shizensmalaysia atau ikuti mereka di Instagram www.instagram.com/myshizens

Nanti ada lagi ni,


Teringin nak dapatkan 7 days trial? Haruslah mau kan. Jap korang leh baca ni.

Dari 2 - 31 May, present the invitation from Female and Nuyou Magazine at outlets or roadshows below:

Klang Valley
Pavilion KL
1 Utama
Paradigm Mall
AEON IOI Puchong
Isetan KLCC
Metrojaya Mid Valley

Northern
Gurney Plaza
Parkson Ipoh Parade

Southern
Parkson Mahkota Parade
KSL City Mall

East Malaysia
Parkson Wisma Sanyan, Sibu
Parkson Bintang Plaza, Miri
Metrojaya Suria KK
Metrojaya City One

Roadshows:
30 April – 4 May --- 1 Utama, Ground Floor (opposite information counter)
6 May – 18 May --- Berjaya Time Square, Ground East
19 – 25 May --- Mid Valley North Court
27 May – 1 June --- The Curve (opposite information counter)

ATAU

Isikan butir-butir peribadi korang di www.shizens.com untuk redeem Time Resistance Essence 7 days trial (korang boleh pilih outlet mana yang senang korang nak pi redeem kan)


Ada lagi ni,

Selain daripada tuh, Shizens will be uploading the 10 finalist for each category for Stand Firm Stay Firm photo contest to www.standfirmstayfirm.com. Ingat tuh, ‘VOTE’ gambar yang korang suka sebab lucky voters will stand a chance to win prizes worth RM 1,600! Ermm banyak jugak tu kan, memacam produk Shizens yang lain korang boleh beli kan.

Ok dah dah…

Eh terlupa plak, terima kasih The Butterfly Project untuk ini ye..

3 comments :

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...bestnya dpt cuba semua produk yg ada...:)

Aqilah Azmi said...

Wahh wah wah murah nya products shizen ni hahahaha

cgull said...

Nak tau..produk2 shizens ni halal tak?