Thursday, April 3, 2014

SHIZENS 'STAND FIRM STAY FIRM' Photography Contest Kini Bermula



Hi Korang,


Kita memang tau sejak dulu lagi, wanita memang mempunyai kekuatan dalaman yang tersendiri. Bayangkan peranan mak kita dalam menjaga setiap inci keperluan keluarga, rasa macam tak terlawan dengan kudrat, Betapa hebatnya wanita ni. Kini wanita seperti generasi kita ini telah mula menunjukkan keupayaan kita menyandang pelbagai jenis tanggungjawab dalam menjaga rumah tangga, kerjaya dan juga ke arah kebajikan di samping berupaya menjaga kecantikan dari dalaman mahupun luaran bagi menampakkan lagi rasa keyakinan dalam diri sendiri.


Wah kemain panjang mukadimah ek, bukan apa sebenarnya nak bagi korang paham konsep ‘STAND FIRM STAY FIRM’ Photography Contest ni.

Bagi menghargai keupayaan semua wanita masa kini, Shizens sedang menganjurkan peraduan photo “STAND FIRM STAY FIRM” yang telah pun bermula 2hb April hingga 30hb April 2014.

Peraduan ini di bahagikan kepada 2 kategori iaitu Photography Enthusiasts dan Mobile Photography. Korang oleh menghantar seberapa banyak gambar yang menarik menunjukkan emosi yang kuat, manusia dan kewanitaan di www.standfirmstayfirm.com atau #standfirmstayfirm di Instagram untuk memenangi hadiah bernilai lebih daripada RM18,000.


Ok ni senang sket korang nak faham kan:-

Entry Form – Photography Enthusiasts

Terbuka kepada photographer yang suka jadikan sesuatu gambar itu hidup. Korang follow je arahan kat bawah ni ek 

Photograph shall be taken using compact camera, DSLR camera (or of its similar)
Minimum image size is: 5MB
Studio photography with lightings are allowed
KLIK here untuk hantar gambar

Entry Form – Mobile Photography

Khas untuk semua smartphone photographers! Baca aturan kat bawah ni

Must be taken by a smartphone or any other mobile devices.
To take part via Instagram, hashtag #standfirmstayfirm on your photo
You may also submit your photos via this website.


Kempen fotografi Shizens “Stand Firm Stay Firm” bermula dari April 2 hingga April 30, 2014. Untuk lebih info, meh klik kat http://bit.ly/1rtxVPb 




Kalau mudah dan senang nak paham, so apa lagi mehlah join lekas. Korang boleh hantar seberapa banyak gambar yang korang rasakan sesuai untuk di calonkan jadi gambar terbaik ye


Selamat mencuba!


1 comment :

Kenit Cinonet said...

interesting ni! all the best cik lily. Thanks for the info (^_^)