Monday, April 21, 2014

Perut Berbunyi Sangat Ni

Hi Korang,

Kenapa time tak lapar pun perut still berbunyi ek?


Puas dah aku try cari info kat google.com ni but still hasilnya tidak memberangsangkan. Rata-rata mengatakan sebab angin dalam badan yang membuatkan perut berbunyi. 

Nampaknya terpaksa jugak aku pi jumpa doktor ni

Apsal tetiba citer pasal perut plak ni? 

Sepanjang hari ni sebenarnya perut berbunyi walaupun dah makan kenyang bukan main tadi kan.

Itu yang risau semedang tuh.

Korang tau tak, sebab apa ek jadi cam ni


5 comments :

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak lily, ada isi kot. hehe mana tahu, baik pergi check cepat2 kak lily. heeee

Amanda Suria said...

rasanya sebab angin ni cik lily..SA pernah kena malah selalu...

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...kalau perut dah berbunyi tandanya minta diisi tu..cepat2 nanti lagi kuat bunyinya...heheee...;)

hazman fadzil said...

beb.... mungkin sebab makan waktu yang tak menentu la kot...

ietams said...

perut kite pun rajin berbunyi.. walaupun dah penuh perut kenyang..
memang angin kan