Wednesday, April 30, 2014

Beli Pek Masak Ria MAGGI


Hi Korang,

Kuasa membeli barang dapur memang 100% di tangan aku, yelah aku kan juara masak Maggi hehehhehe. Haruslah kena dengar cakap sang juara kan. 

Yesza..

Aku boleh beli apa je yang aku suka dan Mr Big jadi ATM machine aku. Tak kira apa barang pun janji barang memang dia tak kisah. Cuma dia tau, ada je menda nak makan ke nak masak kat dapur bila time lapo.

inilah dia 'Pek Masak Ria MAGGI'

Tengah duk jalan hullu hilir kat rak rempah-rempah dalam Giant ni, aku ternampak ni. Ermm 'Pek Masak Ria MAGGI'. Nampak cam menarik je.

Rupanya ada macam-macam bahan masakan dalam pek ni. 

Ada

maggi ayam sebungkus

dapat tupperware free lagi

ada perencah masakan pelbagai jenis

Best kan. 

booklet menu untuk 7 hari

Yang paling aku suka menu masakan tuh untuk 7 hari. Kira kalau dah tak de idea nak masak, aku boleh refer kat booklet ni. 

Harga dalam RM9.90 kot, ntah aku pun lupa. Tak sampai RM10.00 pun, kira worth it gak la coz semua ada.

Ermm masak briyani lah esok, rempah dah ade. 

Ewah kemain lagi kan..










12 comments :

Farah Waheda Wahid said...

ehem ehem, masak beriyani tu hulur2 sikit kak...

macikz konah said...

Magggieeeeee

Amanda Suria said...

nak jugakkkk...beli kat mana ni...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak lily, haritu ternampak promosi pek maggie kari big dapat free maggie bowl. haha terus beli. suka gak buat stok maggie ni sebab bila malas nak masak lauk makan maggie pun konyang. hihi ~~~

hazman fadzil said...

Owhhh... bagus gak diorang buat set macam nie... tapi nampak diorang macam nak promote lebih skit perisa ayam nie

nor nazliana said...

wah mcm2 ada kena p terjah pasaraya ni..huhuuu

el said...

wahh hope adalagi lah set maggi ria ni kat giant..jap agi nak terjah

lau masak nasi briyani tu igt2lah iols di sini haha

Azi said...

macam murah & best je.. tak pernah pulak jumpa pek ni...

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...wah bestnya semua ada...

Ema Johari said...

all in one...senang dan murah lah tu. pasal pulau perhentian ada lagi entrinya yang ini kalau nak tengok pantainya lah http://emarieys.com/snorkeling-scuba-driving-turtle-watching-coral-activities/

Marou Apple Hijau said...

Wow kena rembat 1 kat kedai

QasehnyaRania said...

rasanya ada yg baru lg kot cik lily
yg aaron ajiz tu kan mee maggi kari dpt tupperware utk travel punya..
cntik jga warna kuning..
harga pon rm9++ la