Monday, April 21, 2014

Carlo Rino ‘Spring into Summer’ Fashion Show 2014


Hi Korang,

Ahad lepas, aku sempat ke Mid Valley untuk saksikan Carlo Rino ‘Spring into Summer’ Fashion Show 2014 di Centre Court. Ermm ramai betul orang, biasalah weekend kan.

Meh citer sket sejarah Carlo Rino ni ek

‘Established in 1986, Carlo Rino is a renowned Malaysia brand in making high fashion goods and accessories from the finest materials’

Untuk musim ini, Carlo Rino mempersembahkan Spring into Summer Fashion yang mana pelbagai elemen warna di dalamFun, Feminine, Glamorous, Glitzy dan Gorgeous ini.

Meh kita intai sket koleksi terbaru Carlo Rino ni ek:-

















Bags & Wallet - VIVACIOUS VALENTINE, CITY CHIC, CUT OUT FOR LOVE, R FOR RED, CUTE CARRY-ALLS, GRAFFITI GORGEOUS, QUILTED & QUIRKY, SENSATIONAL SLINGS, MINI MUST-HAVES, WALLET WONDERS

Shoes - HEELS THAT LIFT YOU HIGHER, BABY STEPS, BOW BEAUTIFUL

Sangat sangat menarik kan



Abis je fashion show, ktorang ke butik Carlo Rino di tingkat atas ni.












Hah, terbeliak mata melihat koleksi Spring into Summer ni, sangat cantik dan amat sesuai di gayakan pada musim ni.

Thank you Cynthia untuk special invite ni,memang worth it sungguh. Haruslah sambar beg dan kasut beli dah masuk ke sini kan.


Untuk lebih details, layari laman web rasmi Carlo Rino ni ek


7 comments :

hazman fadzil said...

sekarang pun tengok iklan carlo rino kat tv pun memang menarik perhatian laa....

Rai Ourkizuna said...

boleh juling mata kalau peminat beg ni.. boleh tahan design nya...

msredcheesecake said...

CR akk suka beg dia je... kasut kurang sket...

Amanda Suria said...

alamak....geram jer mata SA tgok semua handbag tuh..dah la SA ni giler handbag...aduyaiii...x tentram hati dah ni...

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...wah bestnya cantik2 semua beg ni...:)

Eliss Mie said...

mana hasil borongan ? hehehe. Carlo rino bag yg pertama dulu beli utk hantaran.lps tu x beli2 brand ni.

Miss Ika said...

ika peminat carlo rino. tgh kumpul duit hehhe