Friday, April 4, 2014

Garden BBQ Grill Di PICC Putrajaya


Hi Korang,

Garden + BBQ Grill apa lagi yang korang nak di kala hujung minggu kan.

Bagi aku this is perfect.

Hari tu dapat cuba BUFFET LUNCH di PICC now dekat Garden plak. Syiok tuh.


Chillax dengan yang tersayang, kawan-kawan, family members, geng yang dah lama tak jumpa ermm alangkah indahnya.








Bila team PICC ajak ktorang (aku + MrBig) mencuba menu BBQ di Garden Ground Level mereka, ermm haruslah tak lepaskan peluang. Memang payah nak cari tempat di sekitar Putrajaya, Bangi dan Kajang ni yang menyediakan hidangan BBQ kan.

Mehlah kita intai sket orang kata sneak peak di antara menu-menu yang di hidangkan di sini.



















Untuk korang mencuba BBQ Grill buffet ni special sket tau, pihak PICC hanya menyediakan buffet ni sebulan sekali sahaja dari jam6.00pm hingga 10.00pm. Bukan apa, kalau sambutannya memberangsangkan of course diorang akan buka setiap minggu punya.

Tengok apa yang ktorang makan plak..









Harga buffetnya:


RM80.00 untuk dewasa

RM40.00 untuk kanak-kanan (6 – 12 tahun) bawah 5 tahun PERCUMA

Alah sebulan sekali belanja family apa salahnya, mesti diorang suka punya lah. Kalau tak pun, yang mana bos-bos nak belanja staff makan, kat sini lah tempatnya.

Untuk tempahan, korang boleh hubungi 03-8887 6000 ext Cafe@PICC

Jom kita ke


Cafe@PICC
Putrajaya International Convention Centre,
Dataran Gemilang, Presint 5, 62000
Putrajaya



Korang-korang kat dekat dengan PICC tu eloklah pi cuba, lagipun dekat dengan korang punye rumah kan. Tukar angin sket, makan yang grill-grill plak kan

5 comments :

Shark Kay said...

cantik view dia...
makanan mmg perfect..
tergoda tgk nie.

JunAina said...

Telan air liur sampai terpejam mata! Lain kali nak pi ajak kami sama na...ehehhee...

Amanda Suria said...

oh no....x bleh tahan la time2 macam ni ha duk tgok makanan...dari ngantuk terus segar....

Aju Mohit said...

wahh byknya menu best, wajib pergi ni

hazman fadzil said...

whoaaa....sempoi la tempat nie...open air yang luas.bagus untuk buat makan-makan family...puas hati