Friday, March 21, 2014

Buffet Lunch Di Cafe@PICC, Murah Lagi Sedap


Hi Korang,

Semua orang ingat Putrajaya International Convention Centre (PICC) merupakan tempat untuk persidangan untuk meeting ke, event yang besar ke or even wedding pun kan but korang tau tak yang dalam bangunan PICC ni jugak ada tempat makan lunch sedap lagi murah.

Itulah dia, ingat nak bersidang ye kan.


Ye di Cafe@PICC menghidang all day menu memacam yang korang boleh makan




Aku berkesempatan untuk mencuba buffet lunch yang disediakan di Cafe@PICC ni yang menghidangkan lebih daripada 65 jenis hidangan yang di antaranya Rendang Minang Hati Lembu, Ayam Percik Kelantan, Ikan Patin Asam Tempoyak, Masak Lemak Telur Itik Pucuk Paku dan pelbagai lagi pilihan










Ok meh tengok menu-menu lain plak, selain dari main dish ada gak sambal colek-colek, keropok, ikan bakar dan dessert gak lah.






Bubur dan supnya amat sedap oo, memang kena dengan tekak aku yang lapar time tuh

Ok ok meh tengok aku pinggan apa yang ada kat atas meja aku ek

1st round dah makan nasi, ishkk

meehoon sup satu!

seafood platter

bubur jagung awesome

sedap sedap bubur kacang ni

sup tulang rawan, 2-3 mangkuk aku bedal

Dah start pun buffet lunch ni tau, dari 17th Mac 2014 hari tuh dari Isnin hingga Jumaat dari jam 11.30pm hingga 3.00pm.

Harga buffetnya adalah


RM15.00 nett untuk dewasa, kanak-kanan (6 – 12 tahun) dan warga emas 60 tahun ke atas. 

Serious murah kan. Itulah aku pun terperanjat gak masa diorang cakap pasal harga ni. Itu sudah ade chance baik punye

Untuk tempahan, korang boleh hubungi 03-8887 6000 ext Cafe@PICC


Jom kita ke


Cafe@PICC

Putrajaya International Convention Centre,
Dataran Gemilang, Presint 5, 62000
Putrajaya



Korang-korang kat dekat dengan PICC tu eloklah pi cuba, lagipun dekat dengan korang punye office kan. Murah plak tuh, kalau aku pun haruslah pi makan kan.

Si Food Blogger yang glamer masuk TV3 cakap sedap makan kat sini, coz dia pernah makan time buffet ramadhan dulu. Sangat terbaek katanya.




7 comments :

Mummy ZaraZarif said...

waaa..harus pergi tu kak...

sheeda pnh pgi mse Buffet Ramadhan dulu..mmg best..mcm2 ade..kambing bakar pon ade..

Amanda Suria said...

cik lily.....

SA x leh tahan la tgok buffet ni...semua ada ha....pas tu semua2 tu hanya RM15 nett.....mcm x percaya...

luqman zakaria said...

lorhh...terkejut tgk..15 hengget jer..terbaiklah..

Kisah Si Dairy said...

tengok makanannya pun sedap2 je...

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...wah !! enak bangat makanan yg di sini terasa lapar perut bila melihatnya...:)

hazman fadzil said...

hurmmm.....kena tunggu aku cuti atau offday time working day baru leh terjah cuba sini....promosi nie until further notice kan...

Syuhada Salleh said...

Sdapnya nmpk..hrga pon murah..klau dkt dh lma pegi ni..hehe..