Friday, March 14, 2014

Bag Of Love - New Year, New You


Hi Korang, 

Lama plak tak review pasal beauty box ‘Bag Of Love’ ni. 


Kali ni untuk tahun baru, rasa ada perubahan sket. Yelah New Year, New You kan. Mana taknya begnya dah jadi berkali ganda besar. Dulu size comel je, now dah macam tote bag. Cantik plak tuh, boleh bawak jejalan kemana-mana.

Mehlah tengok apa ada dalam beg comel ni ek


1) Etude House Wonder Pore After Sun Special Set (full size products range from RM 69.90 – RM 79.90)

Ada

a. Deep Cleanse Wonder Pore Clay Clear 7 in 1 total pore solution (10g)

b. Refine Wonder Pore Freshner 7 in 1 total pore solution (25ml)

c.Soothe & Hydrate Moistful Aloe Soothing Gel (10ml)

Sangat sesuai untuk kulit bermasalah seperti aku yang comel ni. Ia boleh mengimbangkan tahap kesihatan kulit muka, membersihkan secara mendalam, kecilkan pori-pori muka dan melembutkan kulit ye.

2. Wella Profesional Product

2) Wella Professional Enrich Moisturizing Shampoo (50ml) – RM55.00
3) Wella Professional Enrich Moisturizing Treatment (25ml) – RM58.00

Cam biasa, sapu kan rambut dan rinse kan. Treatment punya pun cam tu gak. Rasa sangat menyegarkan lepas mandi tau. 

3. Alqvimia Body Range

Ada

a. Alqvimia Body Sculptor Oil, RM370 for 150ml

b. Anti Cellulite Body Oil, RM290 for 150ml

c. Shape Reducer Body Oil, RM290 for 150ml

Lepas mandi je, sapu terus kat tempat yang korang nak kuruskan ye. Hehehehhe


4. King of Mask All-In-One Collagen Mask, RM5.90 per price

Letak kat muka 30 minit dan kemudian tanggalkan. Tak yah nak basuh biarkan ia kering sendiri ye

5. Uber Men Whitening Hydra Gel Cleanser and Toner Effect RM11.90 (full size)

Memang produk untuk orang lelaki la takkan aku nak cuba gak. So pass baton kat Mr Big. So dialah yang kena cuba. Sedap gak katanya, selesa je lepas guna pencuci muka ni.



Ada dapat gak voucher dari MrLens (RM20 x 2 pcs) dan 1x Strip Ministry of Waxing (RM30). So dapatlah beli contact lens baru dengan harga murah sket.


Ermm itu jelah yang aku dapat citer. Korang kena cuba sendiri benda-benda yang sesuai dengan kita ni, barulah serasi bersama.

Nak subscribe? Meh ikut instruction kat bawah ni

Subscribe for a month at RM39.90 each, 

or RM119.70 for 3 months dapat hadiah misteri 

or RM478.80 for 12 months dan bulan ke-13 dapat PERCUMA!


Meh check it out kat 


Ermm memang berbaloi-baloi sungguh !

Korang cuba la ek!

3 comments :

Kisah Si Dairy said...

rasanya ada jugak member yang suggestkan website tu,cuma tak berkesempatan je...nak terjah jap

nik ros said...

beg nampak cm kecik.tak sangka byk gak dlm nyer

Zurainny Ismail said...

Berbaloi - menang membeli! Dahlah dapat beg besar, dpt try byk produk lg.