Tuesday, March 4, 2014

Menang Contest Kleenex 'Share the Softness'


Hi Korang,

Aku ade tulis pasal contest Kleenex ni dulu lat entry lelama. Alah sekadar tukang war-warkan info. Bagitau kat korang pasal contest ni.

Tup -tup aku plak menang ek.

Memula aku ingatkan sekadar tulis je, la rupa-rupanya bloggers pun ada contest gak.


Ermm syukur alhamdulillah, menang gak hadiah kan.

sibuk tau si DakUban ni nak photobomb

Amik ko dapat sekotak beso tissue box ni. Penat gak memengkek angkat kotak ni sengsorang. Lori courier ni plak datang time keje kan. Terpaksa la


Tengok ni, banyak kan. 

Aku memang berhajat nau nak kongsi hadiah ni dengan korang, tapi aku sendiri tak tau cam ne. Nak buat giveaway rasa cam tak berbaloi plak.

Nantilah aku fikirkan dulu cam ne.

Tapi kalau korang datang collect by hand kat aku, ada sesiapa nak tak? Aku offer ni...




10 comments :

Nad MamaZN said...

Nak! Nak!

Nad MamaZN said...

Nak! Nak!

Rinna said...

Tahniah CL.. waah best laa dpt tisu.. leh guna lama gak tuh.. :)

pnsusu said...

buat GA sis lily,,,saya nak join ..nak join

pnsusu said...

buat GA sis lily,,,saya nak join ..nak join

pnsusu said...

buat GA sis lily,,,saya nak join ..nak join

pnsusu said...

buat GA sis lily,,,saya nak join ..nak join

Raihana Rr said...

@ciklilyputih boleh wat giveaway ke utk kongsi dengan blogger lain... :)

hazman fadzil said...

benda ni kalau ko sponsor kat SBB confirm boleh jadi marketing tools yang sangat baik....

JunAina said...

Kalau guna sendiri setahun belum tentu habis tu kalau akak le...ahahaa...