Friday, March 14, 2014

Breakfast Di ALOAF Café, Pavilion



Hi Korang,

Aku jarang breakfast kat tempat-tempat cam ni.

Yelah area The Mines ni ada apa lah sangat, setakat roti canai mamak dengan nasi lemak mahal kat bistro level bawah ni adalah.

So pagi tu ada keje luar, sepantas kilat aku ke KL. Kang lelambat makin jem teruk. 

Just ni time je aku sampai Pavilion before 9am.


Appointment kul 10, still ada masa untuk breakfast. Pusing-pusing ternampak ALOAF Café ke restaurant ni ek, nak classified kedai ni apa pun aku tak sure, ala lantak lah.

Orang tak ramai so pilih spot cantik sket, kot-kot mana tau ada mamat hensem nak breakfast tak de geng so boleh setable dengan aku. Ermm tup-tup mode gatal plak kuar ek. Giler ke!


Sudahnya order Potato Pan Cake.


Sedap gak tau. Kentang tu direbus sket dan aku rasa diorang sagat kot sebab tu nampak cantik je. Tambahan plak ada smoked salmon dan scramble eggs ermm memang terbaek uolls.


Minum pink guava juice sudah. Dahlah memang sedap kan. 

Hah licin ko walaupun makan tak berteman kan. Kalau berteman rasanya bertambah-tambah aku makan dibuatnya. 

Duduk dalam 40 minit cam tu sambil peratikan orang lalu lalang kat depan ni. Last-last terjumpa plak kawan lama yang masuk nak breakfast gak, so duduk lah semeja sambil borak-borak kan.

Punah harapan nak semeja dengan mamat comel ek..

Gatai ko kan Lily!



4 comments :

luqman zakaria said...

drooling tgk..hurmm..boleh try nnti..hehe

nik ros said...

sedapnyer

hazman fadzil said...

Simple breakfast tapi menarik ..... tak kesempatan nak singgah..... dia ada banyak cawangan gak kan

Miss Ika said...

amboi kak lily. ingat cik abg kat umah ye hehe
. A simple breakfast :D