Monday, March 10, 2014

Terkejut Dapat Hadiah Dari LAZADA Malaysia

Hi Korang,

Aku boleh tak perasan yang entry LAZADA ni terlupa nak post ek.

Patutlah rasa cam tak lengkap je dunia blogging aku ni. Memang aku dapat ni dah lama rasanya dalam 2 minggu lebih kot. Itu yang duk cari mana entry ni hilang. Terselit celah folder ni rupanya. Ok cer-cepat publish ek


Masa dapat tu memang terperanjat gak, yelah company beso nak bagi hadiah ni. Memang beso kotaknya hehhe. 


Comel benau tulisan Ms Aaliyah Soraya ni, mesti orangnya cantik gak lah. Wah pepandai je aku agak ek, sesungguh aku bukan ahli nujum yang terrer. Kalau betul, barulah aku jadi terrer kan.

Bukak-bukak je tengok ada ni.


Hah ada memacam kan. Rasa seronok sungguh. Yelah semuanya barang orang pompuan. So haruslah aku gunakan sebaik mungkin. 

untuk muka lagi berseri

kasi kurus sket tang perut


mesti lagi vogue bila pakai ni

Bertambah lagi koleksi barangan untuk di review, so far yang skincare tu not bad lah sesuai dengan kulit muka aku ni ek.

Lain kali sila-sila bagi advertorial product untuk direview yang best-best kan.

hadiah kite tak de lah #DakChik, tak per nanti kite mintak wet food bebanyak ek


Tengok bebudak ni pun sibuk nak bukak kotak, eh hadiah untuk kita tak de ke Ms Aliyah... ishk poyo tau kucing-kucing aku ni

Thanks LAZADA Malaysia. I really like!



9 comments :

hazman fadzil said...

cantik gak la orangnya....dan memang bagus la diorang kasi kat The Malay Lifestyle blogger nie..

Miss Brenito said...

hai cik lily, kita pon suker soping kat Lazada.. kita folo sini yer, kalau sudi jemput singgah belog buruk kita..

Amanda Suria said...

bestnya....rasanya macam ternampak Ms Aaliyah kat SBB2014..ker bukan dia...apapun congrats to LAZADA jugak sebab jadi penaja bagi hadiah gadjet yang banyak...tahun depan bagi banyak lagi tau sampai sangkut nama SA...

pnsusu said...

WAH BESTNYA KAK LILY..HADIAH YANG MENARIK...

Miss Ika said...

wah tahniah sis sbb dapat hadiah from Lazada malaysia. Happy for you
http://notamanjaku.blogspot.com/

Aaliyah Soraya said...

Hehehe... You are most welcome my Dear. Thank you for your support selama nih. Memandai jer Cik Lily nih kata kita nih cantik berdasarkan tulisan...hehe. Nanti kena jumpa depan-depan, then buat spekulasi kod. Again, thank you so much for being an awesome blogger in the industry :)

CikLily Putih said...

@hazman
ubat kurus yang aku teruja nak pakai ni..

CikLily Putih said...

@Ms Brenito
bestkan shopping kat lazada, kite pun suke.. ok jap lagi serang blog awak hahahhaa

CikLily Putih said...

@pnsusu
itula tak sabo nak cuba