Sunday, March 9, 2014

Senarai Pemenang Bagi Pacific Coffee GIVEAWAY Blog Cik Lily Putih



Hi Korang,

Korang pasal giveaway memang cepat dan laju je kan.


Hehehhehe aku pun sama gak lah. Hadiah FREE sapa tak nak kan, haruslah mau tapau semuanya. Tapi ni ada untuk kengkorang yang kaki komen pasal Pacific Coffee hari tuh.


Ok sesiapa yang dah komen kat entry Pacific Coffee hari tuh, inilah pemenang nya

1. Falihin Jasmy

2. Are_Rull

3. Syuhada salleh

4. Wendy Pua

5. Hazman Fadzil

Sila emailkan butir-butir peribadi korang ke ciklilyputih@gmail.com dengan tajuk email SAYA MENANG NOTEBOOK COKLAT.


Kasi sekali

nama penuh,
email,
alamat nak di hantar,
no tepon dan
apa jua instruction pasal penghantaran korang tu lah..


Kalau korang nak pick up sendiri pun lagi best coz aku boleh bagi MYSTERY GIFT tau. Location aku of courselah kat Bangi or Kajang kan.

Alah ikut suka korang lah…


Anyway congrats dan terima kasihlah coz sudi join GIVEWAY CIK LILY PUTIH yang sempoi ni ek

Sape yang tak join tu rugi sangat oooo

Ok itu je..

Selamat berhujung minggu korang..






5 comments :

mr.F said...

Alhamdulillah... thanks cik lily :)

hazman fadzil said...

Hurmmm.... kita jumpa hari 13hb la yea beb....

Are_Rull said...

thanks kak lily..hehehehe
alhamdulillah.. nti sy emel k.lily ye (^_^)

Amanda Suria said...

eh pesal SA x perasan eh...

Miss Ika said...

Ala terlepas GA. nak join la next time :D
http://notamanjaku.blogspot.com/