Friday, February 28, 2014

Pacific Coffee Company Akan DiBuka Di Dataran Pahlawan Melaka



Hi Korang,

Pacific Coffee Company yang merupakan salah satu cafĂ© yang menghidangkan pelbagai jenis penyediaan kopi kini akan di buka secara rasmi di Melaka. 

Ye betul!


Nanti pada 4th March 2014, akan di adakan pembukaan rasmi Pacific Coffee Company Melaka 1st Flagship Store bertempat di Dataran Pahlawan Melaka Megamall. Yesza, best ni. Aku kan peminat kopi tegar so haruslah ke sini nanti. 

Masa perasmian tu nanti, Pacific Coffee Ambassador, Mike Yung juga akan hadir sekali. Korang yang memana minat dia ni boleh datang ye. 


So sempena pembukaan rasmi Pacific Coffee nanti, ada promosi BUY 1 FREE 1 tau yang akan bermula pada 4th March 2014 – 6th March 2014. 


Ok ni yang best part ni, Pacific Coffee Company dengan baik hatinya akan memberikan 10 chocolate notebooks kepada 10 orang pembaca setia blog www.ciklilyputih.com yang kaki minum kopi.

Dengan cara,

Jawab soalan kat bawah ni

Saya suka minum kopi kerana……………………………(tulis seberapa panjang dan sedap yang boleh aku pilih korang sebagai pemenang)

Korang komen je kat entry ni,tapi kalau rajin korang boleh buat entry dan letak link kat entry ni. Kalau buat entry ada lagi biggest chance boleh menang ek.


Jangan lupa letak sekali, nama, email, URL blog sekali ek. So senang aku nak contact nanti.

So jangan lupa datanglah ke Pacific Coffee Company di Melaka pada 4th March 2014 nanti tau. Most probally aku ade kat sana kot tapi tak sure lagi. Kalau MrBig bagi pi la kan.

Coffee lover in Melaka jom lah datang ek.



11 comments :

hazman fadzil said...

Saya suka minum kopi kerana ia akan mengingatkan saya kepada Cik Lily Putih yang cantik jelita menjadikan kopi sebagai minuman untuk mendapatkan ilham idea blogging .Dan ada gak post entry >>> http://hazmanfadzil.com/2014/02/16/pacific-coffee-opens-new-outlet-at-sunway-pyramid-shopping-mall/

sohoque said...

waahhh.. layout kedai sgt menarik

eXplorasa said...

kalau dkt aku pergi cari dah restoren ni utk cover dalam blog aku

Mieza Everdeen said...

kalaulah saya praktikal kat melaka, dah sah2 datang (T__T)

Paly said...

waa... serius dapat laptop nih ? heee

Wendy Pua said...

Saya suka minum kopi kerana itu nyawa saya dgn jiwa saya, tanpa kopi saya macam tak ada mood nak kerja, outing!

Mummydearie said...

First time dengar nama ni, CikLily. Sebabnya saya tak minum kopi. Beri laluan kat pengomen lain untuk mencuba nasiblah, ya :) Suka tagline company ni. Macam best aje!

mr.F said...

Hi Cik Lily... saya dah join :) jemputlah singgah :)

http://falihinjasmy.blogspot.com/2014/02/pacific-coffee-ga-by-blog-cik-lily-putih.html

Are_Rull said...

wow! mcm best je .. hehehhe .. ni sy bg link entry sje suke2 buat ..

http://diarisakuragurl.blogspot.com/2014/02/pacific-coffee-company-dataran-pahlawan.html

Syuhada Salleh said...

Saya suka minum kopi kerana aroma kopi yang sangat sedap dan mempesona selain ianya dapat menyegarkan diri dan memberikan tenaga untuk saya menjalankan tugas harian.

Syuhada Salleh said...

lupa nak tgglkan details..

syuhada salleh
syuhadasalleh@gmail.com
http://www.syuhadasalleh.my/