Thursday, February 27, 2014

Otak Saya Penat


Hi Korang,

Aku belum mampu menulis untuk mengeluarkan idea-idea bernas lagi.

Kalau korang perasan entry aku dalam minggu ni dan minggu lepas semua pendek-pendek belaka. Kalau yang panjang-panjang tu ada advertorial gamaknya. 

Sebab terlampau banyak menda yang terjadi dalam 2 minggu ni.

Baik kerja hakiki, kerja blogging, kerja rumah, kerja dengan family dan memacam lagi lah. Straight non stop bekerja dari pagi sampai ke pagi balik dah ni.

Jawabnya


Inilah dia, bila ada time tidur kejap untuk kurangkan kadar kepenatan otak aku.

Memang letih wei.

I need a break!

Korang, tolong baru idea untuk rehatkan otak ni...


7 comments :

Kisah Si Dairy said...

kena spend satu masa untuk diri sendiri tu ciklily..kalau tak ckup rehat sangat pun tak elok untuk kesihatan..

Amanda Suria said...

Cik Lily kena pi vacation ni...masa vacation tu kena relaks...jangan buat sebarang kerja blogging ke apa ke...kena relaks 100%

hazman fadzil said...

hurmmm... ko memang sangat super busy kan.... just get enough sleep la beb yea...

Farah Waheda Wahid said...

kak gi bercuti kak...

Denaihati said...

otak pun perlu cukup rehat, selamat berehat...nampak nyenyak pulak...heee

sensasi2020 (Kamil Salleh) said...

Penat ni ubat dia rehat, relex dan tidur. Tapi kita sbg blogger ni... pastinya menjunam pageview blog kita. Alexa Pagerank semakin membesar angkanya. Apa kata kita pakat relex besok, boleh ke?

Mummydearie said...

Saya ni pun dah 2,3 hari terasa macam penat sangat. Nak semput nafas rasanya menyiapkan semuanya. Mungkin cuaca panas kot, rasa cepat aje letih. Kena rehatkan badan dan minda tu CikLily nanti kang tak pasal-pasal kena burnout.