Thursday, February 27, 2014

EPHYRA PILIHANKU



Hi Korang,

Rupanya masih ramai yang tak tau lagi apa itu EPHYRA ni.

Ephyra Pilihanku


Especially orang-orang yang kurang ke arah media social ni, biasalah orang-orang cam ni memang tak de masa nak layan kan. Contoh macam kengkawan aku ni yang bukan blogger la ye. Anything yang bagi diorang ni new confirm-confirm diorang refer kan aku.

Salah satunya ramai kengkawan pompuan aku sibuk duk tanya pasal produk EPHYRA ni. Hah tanya pasal kebaikkan, sesuai ke tidak dan memacam kan.

Apa lagi terus aku suruh diorang google di internet. Mudah kan but still aku citer gaklah sket.

Kalau refer balik kat entry aku sebelum sebelum ni Ephyra ialah sejenis minuman antioksida berasaskan kolagen dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul dari alam semula jadi di seluruh dunia, (L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi dan Serbuk Tomato)yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.

Di antara kebaikan mengamalkan EPHYRA adalah:

Cracked heel berkurang~ tiada lagi masalah tumit merekah dan kering

Lingkaran hitam bawah mata berkurang ~ lebih sekata tona kulit

Mengurangkan sakit radang dan sendi lutut ~ Ramai yang sakit lutut minum EPHYRA dalam sebulan mmg dah Nampak kesan, utk golongan tua, dah boleh berjalan laju dan tunaikan solat dgn mudah.

Ada banyak lagi khasiat yang lebih mujarab daripada produk EPHYRA ni

Ephyra Pilihanku


Sebab aku dah pernah mencuba EPHYRA ni walaupun sekejap je, ada beberapa kesan yang dapat aku rasakan.

1. Kulit Sihat

Boleh perasan kulit di seluruh badan cam nampak perubahan. Kesan kekeringan mula berkurangan. Tumit kaki pun dah mula cantik.

2. Lebih Cergas

Ramai testimoni yang aku pernah baca yang mengatakan bila minum EPHYRA ni tenaga makin bertambah, totally memang aku bersetuju sangat. Lepas 2-3 minum, badan makin cergas dan lebih banyak kerja boleh buat.

3. Buatan Tempatan

Bila keluaran tempatan ni, kita lebih percaya dengan cara pembuatannya mengikut piawaian yang ditetapkan. Lagipun menyokong lagi usahawan orang kita ni

Ni aku attach sket testimoni pengguna produk EPHYRA ni.

Testimoni Blogger Eyriqazz

Testimoni Blogger MiaLiana

Bila dah baca citer diorang dan aku sendiri pun dah mencubanya walaupun sekejap je memang terbukti keberkesanannya.

Ok meh layan jap video DUTA produk EPHYRA ni ek


Kalau korang nak info lebih lagi mengenai produk EPHYRA ni boleh check it out di FACEBOOK OCEANLIFE2U dan INSTAGRAM EPHYRA


5 comments :

Ayu sukatiakula said...

teringin nak cuba..tunggu la ade rezki lebih skit

hazman fadzil said...

Memang betul laaa..banyak testimoni gempak pasal produk ephyra nie....

PakcikLie PCL said...

sy bg wife testimoni ephyra utk 30hari pulak.. skrg dah lebih 10hari makan...semuanya berjalan lancar, boleh dipercayai..kuli muka dia makin halus dan gebu...serius !

Kisah Si Dairy said...

puas hati mencubanya..

ietams said...

cantiknya memey!
nak gak lawa mcm memey..
TAPIII ..duit belum cukup kalu nak beli ephyra tu..