Sunday, February 9, 2014

Mencuba FAIRY BLOSSOM Dari HiShop Fairy Beauty

Hi Korang,

HiShop memang satu web menjadi kegemaran aku untuk cuci-cuci mata tentang makeup dan skincare kan. Rasa sangat tenteram gituh.


So baru-baru ni HiShop dengan baik hatinya menghantar produk Fairy Blossom ni untuk dicuba. Masa dapat tuh, bukan main besar lagi kotaknya. Ingat 1 kotak rupanya ada 3 kotak untuk dicuba. Jadilah cukup untuk 30 hari.


Rupanya Fairy Blossom ni satu minuman kesihatan khususnya untuk kaum wanita. Orang lelaki tak leh minum ek sebab khasiatnya memang untuk wanita sahaja. Kang kalau korang orang lelaki minum berubah plak dari macho ke lembut kan.


Di antara khasiatnya ialah:


1. Menjadikan payudara montel dan berisi (betul kan aku cakap tadi)

2. Menegangkan dan menaikkan payudara kendur

3. Menganjalkan pinggul

4. Memulihkan pelinciran vagina dan menambahkan kepuasan seks (untuk orang kawin cam aku)

5. Menambah kecergasan dan tenaga

6. Melegakan ketegangan sebelum haid dan masalah haid

7. Mengurangkan dan melengahkan gejala putus haid (menopaus)

8. Memperbaiki kualiti tidur dan mencegah pening

9. Memperbaiki kesihatan tulang dan sendi

10. Menyuburkan badan dengan khasiat vitamin, zat galian, asid amino dan antioksidan

Hah ko, sebenarnya banyak lagi but cukup-cukup la ek.


Cara nak minum?


Senang je, goncang botol dulu, kemudian bukak cap dan ambil straw cucuk jelah. Kalau nak cepat nampak result minum sebelum breakfast ye.


Testimoni Setelah 3 Minggu Menggunakan FAIRY BLOSSOM

1. Period dah keluar on time gaklah, +/- date je tak lari pun.

2. Bahagian payudara tuh, ada perubahan sket

3. Tenaga memang senantiasa ada, non-stop bergerak ke sana ke mari

4. Bab pelinciran vagina, memang betul. Orang dah kawin kan, sedikir sebanyak memang lain lah

5. Sakit lutut semakin kurang sket. Nowdays kalau bangun pagi tuh dah tak de rasa sakit kat bahagian lutut ni.


Cukuplah 5 info yang sempat aku kongsikan dengan korang. Sesunguhnya memang bagus minum kesihatan FAIRY BLOSSOM ni. Sangat-sangat membantu kaum wanita cam aku ni dah mula berumur ni lah.

Special Awards winner of the Beauty Supplements category in Cite Cosme Beauty Awards 2012/2013 organized by Beauty (女人我最大), Mina and ViVi magazines.


Ermm kalau korang berkenan dan berminat nak cuba boleh dapatkan di,


Website: www.fairy2u.my




Harga : RM89.00 per 1 box (10 botol dalam 1 kotak tau)


Mana tau kot-kot bersesuaian dengan korang. Bolehlah cuba, memula beli sekotak je dulu tengok serasi tak dengan korang. Lepas tu kalau ok je, hah apa lagi bolehlah di jadikan minuman harian kan.


Thanks HiShop for this special opportunity ye..




7 comments :

nabila biela said...

macam best je ni kak...boleh buat kurus x?hehe

Akeyla Azmi said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhh :DDD

AlyzaFisol said...

makin cantik la akak kita ni... :)

Amanda Suria said...

wah...macam menarik jer ni cik lily...

Ema Johari said...

apa rasanya?

Anonymous said...

assalamualaikum cik lily putih,

untuk lelaki gantang macam saya ada tak...

pendekar mustar

Cik Nad said...

huwaa kak lily..berapa beli ni? nadusah ritu promo 3 kotak rm 180..huhu memang berniat hai