Monday, February 24, 2014

Makan Di Little Taiwan, FOOD Republic Pavilion


Hi Korang,

Agaknya dah terlalu bosan makan kat hotel boleh di katakan tiap-tiap minggu di hotel, so masa ada conference kat Westin KL hari tuh aku purposely tak nak makan kat sana.

Asyik-asyik menda yang sama. 

So aku paksa opismate aku ikut makan sekali walaupun dia nak gak makan kat hotel kan. 

Ktorang ke Food Republic, area food court kat dalam Pavilion ni. Alah seberang jalan dengan Westin KL je. Masa tu orang belum ramai so boleh duduk ikut sesuka hati. 

Malas nak tawaf sa'ie satu food court ni, aku terus pilih kiosk Little Taiwan ni. Check menu, ermm not bad gak senarai makanan nya. 

Sudahnya aku pilih

Salted Fried Chicken Rice Set

Ada

Nasi putih dengan may beb sos kicap cam tu

Sup kosong

Ayam goreng pedas tapi tak pedas pun coz diorang pakai chili powder

Sayur sket

Minum air soya bean je coz tak tau nak minum apa.

Total damage - RM13.90 (1 set) + RM3.40 = RM18.00 Oklah kan sekali sekala makan mahal sket time lunch. Sedap gak la. Nanti nak cuba menu yang lain plak la.

Itu je

Jadilah buat alas perut masa tu kan, coz petang tuh nak pi food review hehehhehehe...



4 comments :

Kisah Si Dairy said...

boleh la buat alas perut kan...walau nampak pucat je makanan tu..hehe

Farah Waheda Wahid said...

lain kali kalau saya nak pergi makan2 saya akan contact akak, akak ni memang terbaiklah part makan2 ni... nak makan sedap Farah cari akak yer...he he he...

hazman fadzil said...

memang standard la harga kat situ ....tapi banyak gak pilihan laa...

Amanda Suria said...

nampak sedap..pernah nampak Little Taiwan tp x pernah masuk...