Sunday, February 23, 2014

Maybelline Lip Polish by Color Sensational, Tergoda Dibuatnya


Hi Korang,

Lama tak pi event Maybelline ek..


So hari tuh dapat invitation ke Maybelline Lip Polish ni kat NAKED Restaurant Plaza Damas. Nasib baik dah biasa dengan tempat ni so kira ok la kan.


Lip Polish? Ermm mesti korang ingat lip gloss gitu kan. 

Sebenarnya tidak wokeh. 


Maybelline Lip Polish by Color Sensational adalah 3 dalam 1 produk bibir yang menggabungkan 3 bahan penting yang membuat bibir kita lebih menarik dan seksi! Ia adalah lip balm, gincu dan lipgloss dalam satu! La betul la, 3 fungsi dalam 1 lipstick je. 





Jadi tak payah nak bawak bebanyak lipstick dalam handbag kan. 1 je dah cukup.


Ia di datangkan dalam 10 jenis warna yang sangat sangat menarik. 

cam ni ye adik-adik yang kusayang.. ishk

gedik nau rasanya aku tengok.. ishk

Korang hanya perlu ingat TIGA perkara ajaib mengenai Maybelline Lip Polish . 

Ia amat berpigmen seperti gincu, 
Ia mempunyai kemasan berkilat seperti bibir-gloss, 
Ia mempunyai manfaat pelembab seperti bibir-balsem. 

Itu merupakan gincu, bibir-gloss, dan balsam bibir semua-dalam-satu!


So kalau nak hypnotise laki korang supaya duk melekat dengan korang, ni aku share sket tipsnya ye.

1. Change Your Look
2. Make Eye Contact
3. Go Red
4. Chocolate Does The Trick
5. A Little Touch
6. Peek-A-Boo

ini yang aku dapat untuk menggoda Mr Big malam karang ek

ini bukan tangan saya, pinjam tangan orang lain

Ok teruja la tu korang kan, nak menyeksikan diri depan laki memasing kan. 

Korang boleh dapatkan Maybelline Lip Polish by Color di memana jua farmasi, Watson, Guardian, shopping centre yang berdekatan dengan orang dengan harga RM32.90 satu.


Meh check it out untuk lebih lanjut ye :

Official Website : http://www.maybelline.com/

Maybelline Malaysia Facebook Page : https://www.facebook.com/maybellinenysimplyfab


feeling-feeling model kejap ek

Apa lagi jom merah bibir ye.. Biar dari jauh orang cakap, mak oi merahnya mak ngah ek. hehehhehhe





4 comments :

Gadis Chubby said...

Lip polish pop 5 cantik sis
http://notamanjaku.blogspot.com/

hazmanfadzil said...

nampak sweet jee bila ko pakai warna lipstik tu....

AlyzaFisol said...

terpaksa beli sbb nak pikat suami...hehehe :D

Innanie Ariffin said...

k fine. gua kenal tangan tu!