Monday, February 17, 2014

Panas Sungguh Cuaca Sekarang ni

Hi Korang,

Ya ampun, sekarang ni memang panas betul kan.


Sabtu lepas aku ikut Mr Big pi PACG kat Putrajaya. Alah event untuk kereta-kereta anjuran Perbadanan Putrajaya. Alah sesuka je ikut je pun.


Memang banyak giler kereta yang ikut serta bukan Alza je, ada Wira, Satria,Waja, Honda Wish, kereta-kereta lama, superbike pun hado.


Pertunjukan Autoshow rupanya so memacam aktiviti la yang ada.


Tapi disebabkan panas sangat, so ktorang tak tunggu sampai abis event pun. Tengahari cam tu, ktorang dah blah. Bukan apa, cuaca panas sangat so tak larat nak join aktiviti yang ada.

So tak de lah report menyeluruh mengenai event ni ek.

Balik je rumah terus lepak depan tv, tidur..

Memang weekend yang tak produktif langsung!

7 comments :

Muhammad Khairuddin Lim said...

Panas menggila.

tifa anvar said...

mmng cuaca skrng ni panas terik

hazman aka species1980 said...

Memang rajin yea ko join club alza nie... tapi best la kan sebab dapat jumpa member baru dan tukar info / pengalaman

Kesuma Angsana said...

best juga event ni.. tapi x kena dgn cuaca panas hari ni !

msredcheesecake said...

skang ni musim panas plak..redha je... tu yg malas nak kuar tu...

Mummydearie said...

Nasib baik dah kurang panas sekarang ni. Kalau hari panas ni memang syok duduk rumah, pasang air cond pastu tidur berjemaah. Memang best!

Amanda Suria said...

Weekend sekarang memang dah malas nak jalan2..kecuali last week itupun sebab memenuhi permintaan mak...hehehhee