Tuesday, February 11, 2014

Pasir Putih Tepi Pantai

Hi Korang,

Cuti raya cina hari tuh tak de plan apa pun. Asalnya nak pi picnic je somewhere dekat-dekat ni.

Tup-tup terholiday ke PD plak.


MIL dapat bilik kat Avilion Admiral Cove untuk semalam, so apa lagi terus cakap tanda setuju.

Ktorang pi sabtu balik ahad.

Prepare barang BBQ sket untuk ktorang berlima tapi bawak makanan macam 10 orang yang makan. 

Sesesampai PD ktorang jejalan dulu, makan-makan then beli apa yang patut kan. Balik je hotel, apalagi terus tukar baju its mandi pantai time.


Alah dekat ke jalan kaki je private beach yang Avilion dah sediakan.



Letak barang je, terus terus mandi. Walaupun air lautnya bukan main gelap ya ampun but still bukan main ramai lagi orang mandi termasuklah ktraorang berdua ni.


Rasanya ada 1 jam ktorang mandi laut, lepas tu sambung mandi plak kat swimming pool. Terus je terjun sesuka hati dalam pool coz tak de orang pun.


Alah tak de buat apa pun, sebab plan nak mandi laut je. So tertunailah hasrat di hati kan.

Oh ye, nanti bulan depan nak pi mandi laut lagi yeah!...



6 comments :

jamian sarif said...

dah lama sangat tak mandi pantai...ingat bulan depan nak ke PD juga ler...

Anonymous said...

assalamualaikum cik lily putih,

bestnyer bercuti yek... nak tanyalah.... goggles pink tu awak beli kat mana ek? cantiklah..

pendekar mastur

hazman aka species1980 said...

hurmm.... ingatkan siap buat istana pasir la tadi... ehhehehe

Azlan Strider said...

lama dah rasanya tak mandi laut nie..especially mandi kat PD..

Regards,
-Strider-

Ema Johari said...

pantai PD memang sesak dengan orag kan

nabila biela said...

seronoknye!! akak ni selalu wat kite jeles lah...=P