Friday, February 21, 2014

Hadiah Dari Sahabat Blogger


Hi Korang,

Ada seorang hamba allah iaitu sahabat blogger ni telah hadiahkan aku sesuatu.

Memula aku mintak details dia coz dia ada sample nak hantar and tup-tup dia pun mintak gak details aku. Bila aku tanya, aku cakap ade lah...

Alamak ade lahhhh... seram gak wei

Tapi aku tak berapa kisah sangat lah, alah kengkawan apa salahnya kan..

Later last week, masa check mail box ni nampak ada surat untuk aku plak. 


Simple je

tiada kata secantik bahasa

Tengok kata-katanya. Kalau korang rasanya ada masa tak nak buat cam ni? ermm ini semua effort wokeh. Hasil air tangan sendiri.

Itu baru kad, hadiahnya korang belum tengok lagi. Alah tak yah la, nanti korang jelessssss... hahahhaha


Anyway terima kasih kat blogger Tirana Aduka for special gift ni. 

Really tak sangka gak tau, ada gak orang nak kawan dengan kita hahhahahaha

Ini semua poyo!! ermm ke aku yang poyo sebenarnya ni



Anyway,

Salam Jumaat Korang...




6 comments :

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak Lily! wahh cantiknya. best tu kad buat sendiri. terharu tengok ~~~

Farah Waheda Wahid said...

kak lily TA bagi apa??? sharelah..tak mo kat sini??? kat WeChat boleh...muahahaha... sibuk jer nak tau kannn??? *_^

Hazmin Hamudin said...

Wahh.. dapat hadiah daripada sahabat blogger.

Kisah Si Dairy said...

eh..eh..kita pun nak kawan jugak..hehehe..salam jumaat cik lily

Amanda Suria said...

wahai cik lily comel..sudikah kkiranya kita menjadi sahabat setia???????sudikah......arghhhh....lari..cik lily kejar nanti...

Maria Firdz said...

Tahniah...