Monday, February 3, 2014

Dah Register Pun Ke Majlis Sepetang Bersama Blogger dan Yeo’s 2014

Hi Korang,

Dah lama bebudak team denaihati.com war-warkan pasal berita ni. Rasanya dah sebulan kot. Aku pun duk tunggu je bila tarikh keramat yang diorang akan buat Sepetang Bersama Blogger dan Yeo’s 2014 ni kan.


So semalam kan cuti, mana lah ade masa untuk duk depan laptop ni. Buang masa wokeh cutti panjang duk rumah je, baik pi outing bersama yang tersayang. Alah pi mandi laut je.

Abis mandi laut, tengah lepak-lepak kat pantai dan baik punye duk scroll tepon ni, ternampak plak notification date untuk #SBB2014 ni keluar. 

Alah orang tengah terputus hubungan dengan dunia luar, barulah diorang nak hebah-hebahkan. Apalagi cercepat nak balik kan. Kang terlambat tak de seat plak.

Sudahnya baru pagi ni aku buat bayaran coz balik semalam jem teruk kat highway, sampai rumah terus tidur dek kepenatan sakit vontot duk dalam kereta lelama sangat.

Hah, padan muka sape suruh pi holiday jejauh kan... hehehehhehehhe.

Dah jangan nak mengarut lebih ek Cik Lily Putih oit, on laptop cepat.


Terus je bukak oficial website untuk #SBB2014 ni klik sini je http://sbb.my/. Ok baca biji butir info pasal venue, date dan time. Kemudian klik pendaftaran. Baca sekali imbas dan terus buat bayaran ye.

Once dah buat bayaran, senang sket korang nak register coz bukti bayaran dah ada. Eh penting resit bayaran tuh, kang korang dah bayar tapi tak de resit cam ne nak masuk dewan kan. Jangan lupa pasti no akaun tu betul sebelum ko tekan butang transfer payment kat www.maybank2u.com.my tu ek.

Apa yang best sangat tentang Sepetang Bersama Blogger dan Yeo’s 2014 ni?

Haruslah best. Perjumpaan secara besar-besaran blogger di Nusantara ni. Sebab apa aku kata Nusantara, sebab ada ramai blogger dari luar Malaysia pun join sekali. Eh, aku tahulah sebab aku dah pernah pi #SBB2012 ye. Kira masa tuh, first time bro denaihati buat. 


Sangat-sangat menarik perkongsiannya. Ada perkongsian ilmu dengan blogger otai-otai cam RedMummy, ben ashari, singing blogger Zarul dan ramai lagi.

Sudahlah korang boleh check it out sendiri kat http://sbb.my/ segala info yang korang nak tau. Oh ye, main sponsor untuk majlis kali ni iaitu syarikat minuman terkenal Yeo Hiap Seng (Malaysia) Berhad so apalagi haruslah banyak minum air Yeos kan..

Baik korang cepat sebelum penuh seat ek, coz sapa yang register awal ada weekly lucky draw tau..

Aku dah secure seat, sukerye.

Siapa yang dah register tu, jumpe di sana ye... sana...sana..sanaaaaa.....















10 comments :

Farah Waheda Wahid said...

kita jumpa nanti kak di sana di sana di sana...mesti best ni berborak sakan dah lama dah tak berjumpa kan... he he he...

Dyah said...

Nak joint tapi malu lah :)

NASZ said...

teringin nak pergi gak. Nak bawa wife dan anak sekali. macam best je event ni.

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com

Mimi Azirah said...

wahhhh cepatnye register...akak x register lg la...ngah duk pikir sbb tak tau jln ke sana..hahaha

akubiomed said...

Belum pernah miss lagi dari SBB siri pertama. Cuma belum menang hadiah besar lagi jer. :-)

Dawaihati said...

Moga kita bisa jumpa disana :)

Sharinginfoz said...

insyaAllah jumpa di sana

Dkna Abza said...

confirm meriah.. tapi dkna tak dapat join sbb2014.. ruginyaaaaa :(

unsecretostory said...

Bestnyaaa. Kirim salam ben dgan mummy ^^

hazman aka species1980 said...

yeahhhh..... mari pakat ramai-ramai daftar dan join SBB14 nie...