Friday, February 14, 2014

B’RAMPING COFFEE Untuk Kurus Dengan Mudah

Hi Korang,


Sila tengok saiz badan memasing-masing ek.

Nampak tak lebihan lemak kat tepi pinggang, lengan dan peha? kalau nampak maknanya korang mengalami masalah gemuk sama macam aku. hehehehhehe.


so macam mana nak kurus dengan mudah? ermm satu persoalan yang senantiasa bermain dalam otak aku ni. Korang ingat dengan bersenam dan control makan je dapat membantu bakar lemak dengan cepat ke. No way man!


Walaupun kita dah buat 2 menda tuh tapi kena gak makan bahan tambahan yang lain untuk kurus dengan mudah. Caranya, amalkan supplement tambahan yang dapat membantu lagi proses untuk jadikan badan kurus kan.


Adalah kengkawan aku kat internet memperkenalkan produk B'Ramping Coffee ni. Wah dengar nama pun dah konfiden nak kurus kan. Tapi takdelah kurus macam lidi, alah cuma nak balancekan tinggi dan berat, itu je.

Meh aku kongsikan sket kelebihan B'Ramping Coffee Slimming Solution ni ek

1) Untuk kurangkan berat badan dan shapekan body

2) Dari ekstrak tumbuhan semulajadi, selamat tanpa kesan sampingan.

3) Kurangkan lemak di pinggang, perut, kaki, lengan, 

4) Bukan sahaja hilang berat badan..pinggang, punggung & lengan loose inci!

5) Tiada masalah lesu2 badan lagi

6) Badan lebih bertenaga & rasa ringan 

7) bangun tido pun tiada masalah lagi dan rasa lebih segar. 

8) Tiada effect ciritbirit, pening2 dan kesan2 lain 

9) Tiada effect jangka panjang pada badan sebab dpt kelulusan GMP KKM dan HALAL


Yang penting matlamat utama adalah untuk kurus sambil berdiet tanpa lapar. Maknanya bukanlah langsung tak boleh makan apa pun kan, tapi dengan bantuan B'Ramping Coffee ni dapatlah kurang-kurangkan apa yang patut.


Cara pengambilannya?

alah macam korang minnum kopi biasa je. Cam aku untuk first week ni aku cuba minum 2 sachet sehari, iaitu waktu pagi sebelum sarapan pagi dan sebelah malam lepas makan malam cam tuh.

Lepas seminggu tuh, baru aku plan nak amik 1 sachet sehari je.


Kesannya?

Ok tak tipu baru je dekat seminggu aku cuba dari last week. Walaupun berat memang lah nak turun sket, al maklumlah tengok saiz perut kan hahahahaha but bentuk badan nampak susut sket kata Mr Big. Lagi plak, ada beberapa baju dah boleh pakai balik ye.

Itu yang aku kagum gak tuh, Agaknya kalau aku consisten minum je B'Ramping Coffee memang mau turun kg banyak kan. Tak de plak aku rasa kesan sampingan setakat ni, tak de pun asyik nak ke toilet 24 jam kan.

Selera makan memang agak kurang selama seminggu ni, memang lah kalau korang tengok instagram aku asyik gambo makan je kan but aku tak makan beria pun setakat jamah sket je. Memang rasa lapar tu tak de langsung terlintas kat kepala, cuma air masak je bergelen-gelen aku minum.

Selain daripada tu, B'Ramping Coffee ni sesuai untuk orang-orang nak perutnya buncit kerana ianya dapat melancarkan pergerakan usus sekaligus memudahkan kita mengeluarkan toksin dalam badan melalui perkumuhan.

Ermm dah tergodalah dengan citer aku ni ek, kalau nak korang boleh contact tokeh B'Ramping Coffee ni


N AND N MINI SHOP 
( STOKIST MELAKA AND JOHOR)

· COD @ SELECTED AREA FOR MELAKA AND JOHOR BAHRU

· FREE GIFTS GIVEN

· WHATSAPP: 0137157572

· BLOGSHOP : www.nadiasecreto.com

· HOTLINE: 0197727572



· INSTAGRAM OWNER:@naddyshaira


Harganya:

1 KOTAK RM85.00 untuk Semenanjung Malaysia
                  RM95.00 untuk Sabah dan Sarawak

Dalam 1 kotak tu ada 20 sachet ye

UPDATE :

Ada promosi hingga 28 Februari ni je 

2 kotak RM16o Semenanjung RM180 Sabah & Sarawak
4 kotak RM300 Semenanjung RM340 Sabah & Sarawak



Ok ok lupa plak, B'Ramping Coffee ni sesiapa pun boleh minum, baik lelaki mahupun perempuan. Lagipun ianya adalah produk halal dan selamat. Yang mana badan kembung manjang pun boleh gak minum coz ianya produk untuk buang angin dalam badan.

Banyak testimoni yang aku badan, kalau kita minum secara konsisten baru nampak perubahannya, kurang-kurang kena abiskan 1 kotak gituhlah.


Tak salah mencuba yang kita nak yang terbaik untuk diri kita kan, wah ayat-ayat racun bukan main lagi ek..


























3 comments :

Innanie Ariffin said...

nak ngorat boleh? dah selim sekarang!

hazman aka species1980 said...

sememangnya kopi nie membantu bila time nak buang air laa... memang bagus kan....

Kisah Si Dairy said...

apa slah mencuba...