Wednesday, February 19, 2014

AYLAMYRA Produk Untuk Hilangkan Parut Di Muka


Hi Korang,

Orang pompuan kalau pasal muka memang taksub betul. Pantang ada yang pelik kat muka terus jadi risau. Aku ni sampai sekarang masih tercari-cari lagi cara untuk hilangkan masalah kulit berminyak ni. Sekarang tak delah teruk mana pun but kita ikhtiar kan.


Bila dapat tau pasal produk untuk hilangkan parut muka ni iaitu AYLAMYRA rasa cam excited plak. Mana tak nya, banyak testimoni Aylamyra aku dah baca kat dalam internet yang mengatakan ianya ubat parut muka dan ubat jerawat dan jeragat. 

Ianya merupakan serum muka yang bertindak untuk menghilangkan segala jenis parut jerawat mahupun jeragat di kulit muka kita.


Aylamyra dilancarkan pada tahun 2011 dan mengeluarkan produk kecantikan yang berkesan,berkualiti dan selamat.HQ terletak di Pandan Indah.Syarikat telah mengeluarkan 29 produk kecantikan. Produk kecantikan ini mendapat kelulusan daripada KKM dan ianya buatan Malaysia serta halal digunakan.


Aku dapat mencuba produk Aylamyra Purifying and Scar Serum ni. Thanks to Farisya yang sudi memperkenalkan kat aku ye. 

Di antara kebaikan Aylamyra Purifying and Scar Serum ini adalah:-

- menghilangkan jerawat

- mengawal pengeluaran minyak

- menghilangkan white/blackhead

- mengecilkan pori-pori

- menghilangkan parut

Ok meh aku tunjukkan sket cara pakai Aylamyra ni ek


Dalam 1 kotak ni ada 10 botol yang mana 3.5ml setiap satu. So 1 botol ni boleh digunakan sebanyak 3 kali. 

Bagi yang tak pernah pakai serum, serum ni dipakai selepas step toner dan sebelum pelembab.

Memula

1. Cuci muka kasi bersih dan suci sesucinya
2. Pakai toner yang bersesuaian dengan kulit muka koranglah
3. Pakai serum muka AylaMyra. Sapu rata kat muka especially bahagian yang berparut tuh.
4. Pakai pelembab/krim siang ataupun malam

Kalau nak nampak kesan cepat kena guna 2 kali sehari serum muka ni. Barulah mantop kan

Meh tengok hasilnya setelah aku guna lebih kurang 1 minggu cam tuh


TESTIMONI AYLAMYRA PURIFYING AND SCAR SERUM

Bagi aku :
Memang nampak ada perubahan walaupun tak sampai seminggu lagi aku pakai. Bukan setakat parut jerawat malah pori-pori muka mula berkurangan. Nampak parut jerawat beso kat gambar atas tuh, kan dah makin mengecil dan pudar ek. Maybe lagi lama aku pakai, mesti nampak perubahannya lagi ketara kan.

Eh bukan orang perempuan je boleh guna, lelaki pun boleh mencuba tapi yang berumur 15 tahun ke atas lah.


Macam mana nak order Aylamyra Purifying and Scar Serum?

Korang yang duk sibuk cari produk serum jerawat ni Aylamyra Purifying and Scar Serum dan rangkaian produk lain dari AylaMyra ni, korang check it out kat :


Produk: Aylamyra Purifying and Scar Serum

Harga:RM67 (SEM)/RM71 (SS)

FANPAGE AYLAMYRA

INSTAGRAM
@aylamyra

NO.TELEFON
Sms/Whatsapp : 016-2890020

WEBSITE



8 comments :

msredcheesecake said...

baru baca review dia tadi... dia pun cakap tak sampai seminggu dah nampak kesan

Kisah Si Dairy said...

skrg pun masih tercari cari produk yang sesuai untuk kulit nie.

nana kimie said...

wah,macam2 produk da sekarang,best2:)

Ema Johari said...

wow, berjaya mengecutkan jerawat...

Pondok Papan said...

Emm memberikan kesan yang baik ni..harga pun berpatutan..hehe

Kienah Casper said...

1 botol rm67 ek

Kienah Casper said...

1 botol rm67 ek

myst_shaheeda said...

So.. kalau 1 set, boleh tahan lama mane yer?