Wednesday, February 12, 2014

Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Mac dan April 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 12 Februari 2014, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 28 Februari 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

12 comments :

Nurul Hidayah said...

All the best! Nurul pun join :)

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...selamat bersegmen yer...:)

Admin said...

Easy get money, just register will get 25dolar, try it now :)

Mari buat duit mudah saja, mula2 register dah dapat 25dolar, cuba la

http://stayreward.com/index.php?share=114766

My Blog
http://gsiym.blogspot.com/

azieazah said...

Sapa lagi nak sokong blogger jika bukan blogger.
Selamat berjuang.

Nadya Dyana said...

Salam, Nad singgah dari segmen yg sama .Link sini :) All the best^^

pendekar mustar said...

macam best jer...
macam comel jer...

Wak Gelas said...

gudluck yeer cikkak putih tuu., ;-p

Kesuma Angsana said...

gd luck yer dear

Mia Liana said...

Salam... Terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com.

Senarai peserta telah dikemaskini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 28 Februari 2014.

Semoga berjaya (^_^)

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Eraz darang dari Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com..

http://www.erazfadli.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

MyCherita said...

Datang BW kesini dari segmen yg sama, salam ukwah, salam perkenalan dari saya..
http://thescreammer.blogspot.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

Mas Zull said...

assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama....gud luck...:)