Friday, February 14, 2014

Awak Buat Saya Happy Bila Minum Di Sini

Hi Korang,

Sekarang rasa lagi happy bila pi lepak kat Starbucks

Bukan apa, sejak bertukar ganti gift card daripada yang biasa ke love design ni rasa cam seronok sangat.


Rasa cam nak pi minum kopi hari-hari kat sini. La dah kenape plak Cik Lily ni kan. Ermm mesti ada something ni rasanya..

Kan..

Kan..

Kan..

Kalau nak tau, dalam love card tu ada RM300 value hehehehehehe

Yesza, banyak kan.

Ada seseorang yang sangat awesome lagi baik hati telah men'top-up'kan sampai jadi sebanyak gituh valuenya. Itulah banyak giler tuh, boleh tahan rasanya 3 bulan tuh kan.

Tapi bukan top-up suka-suka ye, rupanya ada kerja menanti disebalik kad love ni.

Alah tak perlah, janji dapat minum kopi selalu. Lagipun kerja yang dia bagi tu simple nau bagi aku. Kacang putih je tuh.

Ok, balik karang nak singgah Solaris Putra lah pekena hazelnut hot chocolate dulu lah.

Chow...










5 comments :

Farah Waheda Wahid said...

alamak ada love design ek kak, nak kena pergi terjah ni...

Kisah Si Dairy said...

bestnya...nak jugak..hehehe

Mimi Azirah said...

eh rm300..memg byk tp bukan free je..de keje menanti kan

Fairy said...

RM300?? Bestnyer, so jelous... Pepagi sebelum pergi kerja kat Kajang saya selalu singgah solaris putra utk tapau starbucks :) Caramel machiato my fave tp tak boleh minum selalu, manis!

hazman aka species1980 said...

whoaaa... rezeki la beb.....lepas nie boleh la belanja aku kat starbuck metro point tu yea...hehehehe