Wednesday, February 12, 2014

HARUM MALAM Sesuai Untuk Keperluan Dalaman Wanita

Hi Korang,


Aku kan pernah citer sket pasal produk kesihatan Harum Malam ni kat korang kan. Itu pi klik kat Link Harum Malam ni.


Ini ada lagi sedikit info mengenai produk Harum Malam.

Bila dengar nama je mesti korang dah seriau coz ingatkan ini adalah produk untuk orang dah kawin ek. Sebenarnya tidak, anak dara, mak janda, bini orang even mak-mak kita yang dah berumur pun boleh cuba makan coz ia adalah untuk kesihatan dalaman wanita.

Ianya di hasilkan daripada Ramuan Ekstrak Ros, Sirih, Buah Tin, Kismis, Madu, Goji, Limau Purut, Kayu Serapat, Buah Delima, Manjakani, Pueraria Lobata, Pueraria Mirifica

Memang bahan untuk kesihatan wanita ek


Di antara khasiat yang terdapat dalam produk Harum Malam ni adalah : 

1.Membantu menyihat dan menyergarkan badan
2. Mencantikkan & menaikkan seri wajah.
3. Membantu menghilangkan bau badan & mulut.
4. Melegakan panas badan.
5. Menegangkan payudara.
6. Memulihkan rasa rapat.
7. Mengencang otot kewanitaan.
8. Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
9. Menambah keharmonian suami isteri.
10. Menyihatkan rahim.
11. Mencantikkan payudara agar sihat dan montok. 


Ok cam best je, cam menarik je ek

Ok cara pengambilannya :

Minum supplement ni 2x sehari

Satu sudu besar sebelum sarapan dan satu sudu besar sebelum tidur


Aku kan dah cuba produk ni lebih kurang dalam seminggu lebih cam tuh. Itulah kejap je rasanya lah

So hasilnya? 

Meh check it out kat simple video aku nie ek



hehehehhe kelakarkan video aku ni. Yelah baru first time buat video, haruslah tonggang langgang sket. Mak bukan pandai nau kan, nasib baik ada kengkawan youtubers power ni ajar sket-sket.

Memang yang aku cakap tu betul lah, rasa perubahan yang ketara lah. Lagipun badan pun semakin sihat, so boleh kehulur kehilir buat kerja. Bau-bau badan ni memang langsung tak de walaupun asyik duk panas terik bawah matahari kan.

Cara nak order, cam ne plak? check it out kat link bawah ni



FACEBOOK : 






Kalau nak tengok testimonial lain boleh ke instagram : www.instagram.com/Harummalam_official

contact no : 016-4460677 (whatsapp,wechat, sms, call)


Kan, penting ni semua ye tak kira lah yang belum kahwin atau dah kahwin. Luar dan dalam mesti kena jaga untuk kesejahteraan kita-kita ni di masa depan.

Apa lagi, meh la cuba ek..



9 comments :

Farah Waheda Wahid said...

wah menarik ni kak...

unsecretostory said...

Teringat Maya Karim. Hewheww . Nice sharingg :)

nabila biela said...

bagusnye...macam nak jugak je ni

Macikz Konah said...

macam menarik je

Myra Jay said...

BFF MJ ada beli Harum Malam ni.. nanti nak tnya testi dia..hehe
Promosi hebat kat FB sekarang produk ni :)


p/s : Syok tengok muka CLP, bersih licin berseri je ;)

pendekar mustar said...

erm... macam best jer...
ada side effect tak?

Amanda Suria said...

SA baru nak consume ni...ari tu mcm xconfident...

Kesuma Angsana said...

mcm menarik je produk ni !

Mek Onie said...

perghhh akak,siap video tuuuu :D
harum malam best!