Monday, March 3, 2014

Selamat Ulangtahun Sayangku


Hi Korang,

Jumaat lepas, budak beso kesayangan aku ni celebrate birthday yang ke dot dot dot. 

Tak lain tak bukan Mr Big lah.

Sapo laie dalam umah ni. Dialah jantung hati pengarang jantung kan.


This year tak de celebrate grand-grand pun co umur dah makin meningkat. Ktorang abiskan masa dengan pi makan dengan family ye. Lagi afdal kan.

To my dear,


happy 36th birthday to you
May all your wishes come true
Semoga jodoh kita kekal hingga ke jannah

I love you...


wah kemain lagi jiwang-jiwang ek.. eee....

Dah tak tau nak beli hadiah apa lagi kat Mr Big ni, so bagi makan sepuas-puasnya.



5 comments :

Rozita Ismail said...

salam...blogwalking cni..hepi besday!

hazmanfadzil said...

so sweet la beb... semoga lebih happy ever after....

Hazmin Hamudin said...

Wah.. Makan besar dekat seoul garden tu.

Mummydearie said...

Happy Belated Birthday buat Mr Big! Wah, katanya yang ke dot, dot, dot tetiba ada pulak nombornya kat lovely wishes from si isteri! Semoga you all berdua bahagia hingga ke jannah ya!

CIK TOM said...

Happy birthday mr.big!!