Sunday, March 23, 2014

GAMBAR | Pemandangan Di Genting Highlands, Outdoor Theme Park


Hi Korang,

Hari ahad ni entry simple-simple je lah. Malas nak tulis pepanjang.


La bukan apa, time cuti ni agak kurang sket orang baca blog coz baik pi cuci mata kat shopping complex kan untung-untung dapat sambar baju sehelai dua.

Meh aku tunjukkan korang keadaan terkini di puncak Genting Highlands. Aku amik ni masa ktorang naik Genting hari tuh, last week.







Memang dah tak de langsung outdoor theme park, semua game-game yang havoc tu dah tak de. Yang ada cuma rumah orange tempat dulu pun kereta kabel. Even tasik kat tengah tu pun dah lenyap.

Cam tu sekali ek, kering kontang tandus.




Lama lagi rasanya taman tema baru tu nak siap maybe 2015 agaknya, ermm aku pun tak sure.

Tapi indoor theme park, snow world still ada lagi. Apa yang ada bahagian indoor ada lagi.


Korang boleh je naik atas ni, indoor theme park pun best jugak la, memang yang kita boleh main. Aku taklah main pun just jejalan je.

Anyway, happy Sunday korang!



7 comments :

mama amir said...

sampai macamtu sekali...dengar je orang kata renovate...terima kasih berkongsi...baru tau keadaan sebenar...

mama amir said...

sampai macamtu sekali...dengar je orang kata renovate...terima kasih berkongsi...baru tau keadaan sebenar...

ietams said...

lame nye dah tak naik genting highlands..
tak sangka pulak outdoor theme park tu dah takde..
mesti dia nak buat lagi havoc eh nanti-nanti..

Farisya Anastasyia said...

indoor tak best.tak mencabar.hehe

Johan said...

mak ai. dah xde lg kenangan kat situ. huhu

Anonymous said...

Terima Kasih Share.... Ingat nak pergi minggu ni... tak sangka sampai begitu sekali...

amilia said...

thanks sebab ambik gambar , memang teringin sangat nak tengok keadaan terkini kat atas tu :)