Monday, March 17, 2014

Bertambah Koleksi Fridge Magnet Di Peti Sejuk


Hi Korang,

Ok isnin pagi ni kena santai-santai sket entrynya.

Biasalah Monday Blues orang kata.

Tengoklah ni


Beberapa koleksi fridge magnet yang aku dapat baru-baru ni. Alah rezeki orang nak bagi, so terimalah dengan hati terbuka. Ciss...


Yang Bali tu, M.I.L dengan B.I.L aku bagi. Diorang pi Bali hari tuh sempen Si Gemuk ni dapat Best Employee Awards. Dapat 2 tiket, tu yang dia bawak mama tuh.


Cameron Highlands tu, budak opis aku yang bagi. Aku sendiri pun x tak tau dia pi bercuti kemana, alih-alih dapat hadiah. Best tu cam tau-tau je ek aku minat collect FM ni.


Yang London tu unik kan. Ini first time aku dapat FM cam nie, lain daripada yang lain. Yang ni A.Y.A.N.G kasi. Dia pi bercuti sekeluarga ke sana hari tuh. Syiok gak ek, dapat holiday oversea. Nak tau siapa dia ni, pi tanya si Food Blogger ni ek hehehehe

Ermm bestnya dapat pi holiday oversea ek.

Aku ni bukan x leh nak pi tapi cam tak de masa je. Payah gak nak curi masa ni sebenarnya.

Kalaulah satu hari ada 48 jam kan best, tapi boring plak kalau lelama.

Takut kerja bertimbun lagi ade la, hehehehhehee...

4 comments :

JunAina said...

FM dok bertepek kat PC di pejabat kalau letak kat peti ais di rumah satu2 hilang.

hazman fadzil said...

owwhhh.... dia kasi aritu yea...by the way dia pun suka ngan lipstik yang ko kasi aritu...nice

Mama Zharfan said...

FM london tu sgt unik!

Ema Johari said...

cantik semuanya koleksi FM