Thursday, March 13, 2014

Berangan Itu Indah

Hi Korang,

Busy sket ari ni so entry pun ciput je..

Tengok gambar ni, so kelam sket coz jerebu lah.. Faktor penglihatan pun kelabu je lah kan.


Niat dah pasang lama tapi ilmu tak cukup lagi. Lagi pun nak beli clubs tu sangat mahal ooo. 

Kalau setakat nak main kat driving range tuh, mungkin boleh di usahakan kot dalam masa terdekat ni. Tapi nak jadi member kat golf club sakit sket ooo

ermm apa-apa pun mesti cuba dulu kan, baru tahu kemampuan kita.

Anyway, Selamat makan korang...

Ari ni tak de entri pasal makan coz aku belum sempat pi makan dari pagi tadi ni tau




4 comments :

Kisah Si Dairy said...

hari ni pun rasa xde idea nak update blog..

Miss Brenito said...

saya pon kuat berangan :-)

Amanda Suria said...

waaa...mainan orang2 kaya ni.....

hazman fadzil said...

whoaaa.... kalau ko dah main golf memang boleh diiktiraf sebagai blogger gaya hidup terunggul laa....