Friday, March 7, 2014

Makan Lagi Di Fish & Co Restaurant, Pavilion

Hi Korang,

Yeah, citer pasal makan.

Lepas abis berspa kaki hari tuh kat Kenko Fish Spa, Mr Big dah tunggu tepi nak ajak pi dating. Hehheheehe laki aku ni kan, tak menyempat tau.


Pusing-pusing dan pusing sudahnya ktorang pi makan kat Fish & Co ni je. Lagipun Mr Big suka makan ikan so dia ok jelah kan.


Walaupun dah pernah makan kat Paradigm Mall tapi nak makan lagi kat sini coz dah tak tau nak makan apa lagi.



Besar gak restaurant ni berbanding kat Paradigm Mall, orang ok ok tak pack sangat pun maybe tengah bulan agaknya

Seafood Platter for 2 (RM42.95)

Malas nak fikir panjang, ktorang order sama je yang makan dulu seafood platter.

ada udang

ada kupang

ada sotong

ada french fries

ada fillet ikan

Semua ada dalam satu kuali paella besar. Ikan, udang, sotong, kupang dan memacam lah.

Mermaid Freeze RM10.95

Order air pun gelas besar je, share berdua so barulah romantik sket kan.

perah limau dulu sket

Makan-makan sambil borak-borak sambil main game sambil bercamwhore bagai.

orang suke main game sambil tunggu makanan sampai

Rasa sama je makan kat tempat hari tuh but portionnya cam sket je plak la aku perasan. Ishk gilerla agaknya kira kot berape ketul sotong dengan udang ek.

Tipu je lah.


Samanye semua coz outlet kan. Makan sampai licin semuanya, tak de satu pun tinggal.


Korang kalau nak pi kat Fish & Co ni betul-betul level bawah wayang dan Red Box tuh. Aku tak ingat lah tingkat berapa pun kat situ lah.

Ok selamat makan korang.....






8 comments :

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...wah nampak sedapnya terliur tengok...;)

Amanda Suria said...

yeay dah tau dah kat mana nak bawak cik abe SA makan masa birthday dia nanti....yahoooo......thanks cik lily..

hazmanfadzil said...

whooaaa... layan platter punya set nie confirm kenyang abis ....boleh cuba next time nie...

Linda said...

Saya pun suka makan kt sini :)

mama tisya said...

baru je mkn kelmarin kt cni..entry kul 2 nanti kuar :)

msredcheesecake said...

akk ni menu cam ni kurang sket....

Wafi Remli said...

Makanan nampak agak menyelerakan.

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Sedapnya makan kat sini. Main hp nak hilangkan boring tunggu makanan sampai..hehe