Monday, March 31, 2014

PANDORA Spring Collection 2014 Yang Menambat Hati


Hi Korang,

Rasanya ramai lagi yang tak berapa kenal dengan Pandora ni kan?

Ye ko mak aku pun tak tau. Yang dia tau emas intan berlian je. Apo plak Pandora ni, dia tanya aku.


Kita-kita wanita masa kini of courselah tau apa itu Pandora kan. Pilihan perhiasan diri yang lebih moden dan sofiskated.



Baru-baru ni Pandora telah pun melancarkan ‘Spring Collection’ 2014 yang terbaru. Majlis di adakan di Mahsuri Courtyard, Royal Chulan Hotel. Ermm sesuai benar dengan 2 tema yang berbeza iaitu delicate butterflies dan soft spring flora. First time aku ke sini memang cantik tempatnya.




Majlis di rasmikan oleh Managing Director of Pandora Malaysia, Datin Zarida Noordin bersama-sama Chairman, Datuk Meer Sadik Habib dan juga Marketing Manager of Pandora Jewelry Asia Pasific Limited, Phuong Tran.







Jom kita tengok gambar-gambar koleksi terbaru ni yang di peragakan oleh Miss Malaysia/World 2011, Deborah Henry bersama-sama model-model yang comey lote, cantik dan tinggi ni ek.


Yang best tu dengan tak semena-mena, aku dapat seutas bracelet dengan 1 charms coz berjaya menjawab soalan.hehhe memang tak sangka betul. Kira rezeki terpijak hari tuh kan.



Ada juga kiosk jualan charms pada event tu, aku pun tak lepaskan peluang terus menambah koleksi charms bracelet aku ni. Kali ni beli clicker, ni bahagian hujung untuk tak jadi charms tu berjalan kiri kanan, kira nampak cantik terletak je kat tangan kan.






Untuk koleksi Pandora Spring 2014 ini harga bermula dari RM126 - RM295 sebiji.

tinggi betul Deborah ni ek, nampak tak jurang perbezaannya..


Memang lepas ni aku jadi Pandorian tegar lah. Yelah dah ade 2 bracelet kan. So now kene kumpul duit untuk tambah charms je lah. Untuk bracelet kedua ni, rasanya nak letak charms colourful sket lah. So nampaklah keceriaan di situ.








5 comments :

AyuArjuna BiGoshh said...

untong kak dapat pandora :)

Lya Aziz said...

cantiknya...
Saya takde pandora. Emas pun saya tak kumpul.
Tapi lepas baca entry ni saya rasa macam nak cuba kumpul Pandora. Mana tahu boleh buat hati girang hehehehhe.

jemput singgah: www.mrslya.com

Ema Johari said...

wah, tahniah dapat pandora.

Amanda Suria said...

xde sapa pun nak hadiahkan pandora kat SA....uhuk..sedih...

aizamia3 said...

memang cantik2.. rambang mata jadinya.. ;)