Tuesday, April 15, 2014

Shampoo Bahan Semulajadi MATRIX BIOLAGE


Hi Korang,


Dah memacam syampu yang aku jumpa kat pasaran hari ni. Daripada yang biasa-biasa je sampai ke yang professional lagi. Semuanya mempunyai pelbagai khasiat yang bersesuaian dengan rambut kita.



Baru-baru ni aku ke media launch MATRIX BIOLAGE. Ermm yang first time dengar, ini adalah syampu telah dicipta pada tahun 1990 dengan komitmen menawarkan hairstylist yang pendekatan yang unik untuk penjagaan rambut secara profesional. Biolage dibahagikan kepada 2 rangkaian - Core & Advanced. 

CORE : Essential Hair Needs (ColorLast, SmoothProof, HydraSource, VolumneBloom)

ADVANCED : Prescriptive Haircare (FiberStrong)

So inilah dia rangkaian syampu Matrix Biolage ni ye


Matrix Biolage HydraSource Shampoo: RM55
Matrix Biolage HydraSource Conditioner: RM55
Matrix Biolage HydraSource Mask: RM45
Matrix Biolage HydraSource Detangling Solution: RM55
Matrix Biolage HydraSource Leave-in Tonic: RM70
Matrix Biolage HydraSource Hydra-Seal Spray: RM45




Matrix Biolage SmoothProof Shampoo: RM55
Matrix Biolage SmoothProof Conditioner: RM55
Matrix Biolage SmoothProof Mask: RM45
Matrix Biolage SmoothProof Leave-In Cream: RM65
Matrix Biolage SmoothProof Leave-in Serum: RM45



Matrix Biolage ColorLast Shampoo: RM55
Matrix Biolage ColorLast Conditioner: RM55
Matrix Biolage ColorLast Mask: RM45



Matrix Biolage VolumeBloom Shampoo: RM55
Matrix Biolage VolumeBloom Conditioner: RM55
Matrix Biolage VolumeBloom Full-Lift Volumizer: RM60


Bestkan, pelbagai jenis rangkaian ada.

cantik kan rambut Tanuja ni, pakai syampu Matrix Biolage la ni ek

Rangkaian Matrix Biolage Reinvention ini boleh di dapati di Matrix Salons yang berhampiran dengan korang ye

5 comments :

Farah Waheda Wahid said...

Farah pernah pakai shampoo Matrix, dan memang awesome kesannya.... tapi tak pastilah the same producer ker or not... he he he...

Ema Johari said...

pelbagai jenama syampoo sekarang ni.

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...mmg terbaik ni...:)

Amanda Suria said...

tgok syampoo tu satu set pun cantik..kalau buat barangan hantaran pun cantik tu kan...

nuryanti berry said...

teringin nak cuba pulak