Wednesday, April 30, 2014

L’Oreal Techi.ART Artistic Hairshow For KLCC Fashion Week


Hi Korang,

Ini kira tahun pertama aku attend launch of Techni.ART di KLCC sempena KLCC Fashion Week.


Ermm selalu by special invite je, now diorang buat di public plak. Kira orang ramai dapat tengok sekali lah kan, cuma ktorg ni je special coz ada tempat duduk gitu.







Stylers L' Oreal Professionnel Wild Dengan Techniart memperkenalkan pelbagai produk yang membolehkan korang mengubah gaya penampilan seberapa kerap yang korang mahu. Dari " IT Selebriti" Trend rambut: Wild & Messy , untuk bertekstur, keriting , ombak, erm memacam gaya lah.

model-model hebat Malaysia pun ada

L’oreal Professionnel juga memperkenalkan 5 orang duta hairstyler mereka yang terkini dan diikuti dengan 30 minit hair show daripada mereka ini.







Sangat-sangat menarik gaya persembahan mereka ini, simple tapi hasilnya awesome betul.





L'Oreal Professionnel Wild Stylers By Techniart products boleh didapati di mana-mana L'Oreal Professionnel salons mulai April 2014.

L'Oréal Professionel Malaysia: https://www.facebook.com/lorealprofessionnel.my


It's like unleashing the Star In You.

5 comments :

Amanda Suria said...

suka product loreal...lama x beli...suka bab shampoo jugak...

hazman fadzil said...

nice.... design dan make up yang menarik untuk pegi event or dinner

Sally Samsaiman said...

cool gila! :D

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...best2 menarik jer...

Ema Johari said...

macam-macam bentuk rambut digayakan.