Sunday, April 6, 2014

Top 5 Kaki Komen Mac 2014 Di Blog www.ciklilyputih.com


Hi Korang,

Its Sunday everyone!

Malas nak citer banyak coz sibuk tadah air ni, baru je dapat beli tong air murah kan. 

Ni aku nak share kat korang, 5 orang kaki komen yang ada je duk komen kat entry aku setiap kali aku publish entry-entry merapu ni kan hahahahhaha

Jom check it out


Sebagai ganjaran kepada mereka berlima ni, aku ada sket ole-ole untuk korang kan.

Nanti hantar email di ciklilyputih@gmail.com bersama-sama details seperti

1. Tajuk email : Top 5 Kaki Komen Mac 2014

2. Nama:

3. Email address :

4. URL :

5. Pilihan hadiah : DUIT atau HADIAH.


Untuk pengetahuan korang, pilihan hadiah terletak di tangan korang. Ikut suka la ek. Cuma aku nak ingatkan kalau duit cepat sket aku transfer dan kalau pilhan hadiah lambat sket dapatnya coz banyak proses nak buat kan. 

Berjutaan terima kasih aku ucapkan kepada mereka berlima ni kerana gigih mengomen di blog aku ek. Tingkatkan usaha korang lagi untuk stay di Top 5 tuh. Bagi mereka yang kurang bernasib baik, tak perlah bulan depan ada lagi.

Oh ye, nak mintak tolong korang LIKE entry aku di ENTRY Giveaway SLIMFAST DIET ni dan tolonglah komen kat ENTRY KOSE 'SEKKISEI' ni sebab selagi aku tak dapat 30 orang pemenang, aku tak boleh close lagi GA ni tau... pls ek..

Ok nak sambung tadah air lagi ni.




6 comments :

Kenit Cinonet said...

tahniah buat pengomen tegar bulan lepas hehe. Kenit tak terkejor lagi ni hehe.

will do for the LIKE contest and already done the 2nd one (^_^)

Mimi Azirah said...

Tahniah kpd.mereka yg bertuah

Miss Ika said...

why don't sis buat 15 winner. each winner receive 2 pc mask sbb ika tengok other blogger buat macam tu

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak lily. wahh bestnya. taniah semua diatas. hehe

hazman fadzil said...

bagus la beb.... semoga makin murah rezeki..... :)

Mas Zull said...

Assalamualaikum CLP.....mekacih cik lily atas tanda mata ini....moga akan bertambah lg rezeki cik lily nanti yer...nanti mama akan emailkn detail2 yg diperlukn...;)