Tuesday, April 29, 2014

Matis Profesional Skincare Launch In Malaysia

Hi Korang,


Pagi ni meh aku nak kongsikan berita kecantikan. Wah kecantikan sangat uolls ek.


Satu rangkaian produk kecantikan ‘Matis Professional SkinCare’ jenama yang berasal dari Perancis ni. Majlis pelancaran ni di adakan di Restoran Passion Road yang terletak Jalan Yap Kwan Seng. Agak tersorok sket kalau korang tak biasa kat area ni ek tapi viewnya sangat cantik.





‘Matis Professional SkinCare’ adalah satu jenama salun kecantikan kosmetik yang telah berada di pasaran sejak tahun 1936 dan sedang digunakan secara meluas di lebih 70 buah negara. ‘Matis Professional SkinCare’ sentiasa meletakkan keperluan pengguna mereka yang pertama dengan memastikan produk penjagaan kulit adalah sangat unik dan berkesan. Mereka akan memastikan bahawa produk mereka menjalani setiap protokol dan teknik untuk memastikan produk standard kualiti yang tinggi.



Seorang pelatih kecantikan dari ‘Matis Professional SkinCare’, menjelaskan kepada para tetamu mengenai kepelbagaian produk mereka yang memenuhi keperluan kulit pengguna.

Rangkaian produk ‘Matis Professional SkinCare’

REPONSE PREMIUM  
untuk mereka yang berumur 30 tahun keatas yang diperbaut daripada caviar.

REPONSE JEUNESSE 
Untuk mereka yang berumur 20 – 40 tahun, anti penuaan

REPONSE PURETE 
Bagi mereka yang mengalami masalah kulit berminyak

REPONSE CORRECTIVE 
Untuk lelaki dan wanita dari umur 30 tahun melalui kesan 3 kali ganda yang santai.

REPONSE VITALITE 
Untuk mereka yang selalu stress, overworked, letih, boleh melindungi sel-sel kulit

REPONSE DELICATE 
Untuk kulit sensitif dan lembut


Kebanyakan produk ini boleh di dapati di salon-salon kecantikan terkemuka di Malaysia ni, kalau tak spa ke mesti ada punya la


Kalau korang nak tau details lagi mengenai ‘Matis Professional SkinCare’,  korang boleh layari link ni ek

Official Website : 

Facebook Page : 


4 comments :

Farah Waheda Wahid said...

ni dah umur 30 tahun ke atas kira dah layak dah ni...hew hew hew...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak lily, tak pernah dengar nama produk ni. agak kuno lak rasa. hihiii singgah menabung whisper sini~~~

Amanda Suria said...

dah macam2 product keluar dah sekarang kan..

ietams said...

lamenye tak jumpa cik lily..