Monday, April 28, 2014

D ADZA EXTRAVAGANZA ZUMBA PARTY

Hi Korang,

Meh nak citer sket pasal event ni ek

Blogger mak dara yang havoc nak ajak korang berZUMBA dalam D ADZA EXTRAVAGANZA ZUMBA PARTY tak lama lagi. 

Ermm cam best je bunyinya.


La ZUMBA pun tak tau ke? meh aku citer sket

Zumba merupakan gabungan tarian, senaman aerobik dalam bentuk tarian hiphop, soca, samba, salsa, merengue, mambo dan juga tarian Bollywood serta gelek. Senaman ini telah terbukti memberi kebaikan kepada kesihatan organ kardiovaskular, menurunkan berat badan, melegakan tekanan dan meningkatkan keyakinan diri.


Ok dah paham kan, so now

Mak dara nak war warkan pada anda tentang satu event bertemakan senaman ZUMBA iaitu event D ADZA EXTRAVAGANZA ZUMBA PARTY. Event ini bakal mengumpulkan seramai 200 peserta yang meminati senaman ZUMBA. Acara ini adalah anjuran adik Mak dara sendiri iaitu ADZA TUTY dari D'ADZA FITNESS (M) SDN BHD)


D'ADZA EXTRAVAGANZA ZUMBA PARTY


Tarikh : 11TH MAY 2014 
Masa : 11.00am – 3.00pm
Lokasi : Dewan Serbaguna Cempaka, Ampang Jaya


ATURCARA MAJLIS

* 11:00am : Pendaftaran peserta /Registration
* 11.45am : Bacaan doa 
* 12.00Pm : ZUMBA KIDS oleh ZIN ELLA (RM10 only for 7-11yrs kids) 
* 12.30pm : Persembahan oleh artis ALFIE ALWI(TIGA)
* 12.45pm : Cabutan bertuah / lucky draw
* 1.00 pm : ZUMBA FITNESS oleh ZIN D'ADZA RINA juga menampilkan tetamu khas penyanyi itu daripada ahli-ahli D'ADZA BAND ☆Tuty d'adza band ☆Shazroul d'adza band ☆E-one d'adza band
* 1.45pm : Cabutan bertuah / lucky draw
* 2.00 pm : ZUMBA GOLD oleh ZIN JLO 
* 2.30pm : permainan/ games dan sesi fotografi bersama semua peserta, para zin, crews dan tetamu VIP termasuk Blogger jemputan.


HARGA TIKET
Peserta : Dibuka kepada orang awam/ orang ramai
Pre-Register : RM40.00
Register at the Door : RM50.00

Bayaran boleh dibuat melalui bank in ke acc seperti dibawah:
●Adza tutyrianti bt adenan
●0142335336
●Cimb bank 14760001625205 
●Maybank ( 112259114990 )
●dadzafitness@yahoo.com 
(sila hantarkan slip bayaran/bank in)

Pada yang ada business dan mahu berniaga di event ni kami ada menyediakan tapak perniagaan untuk anda. RM 50 untuk satu tapak jualan.
Contact Adza Tuty at 0142335336 untuk RSVP!!!!

{ Buah tangan untuk para peserta}
- 200 pax goodies bag : free mineral + tidbits+ goodies 

{Hadiah Cabutan Bertuah }
*hampers 
*barangan elektrik

*1 buah Telefon Bimbit Lenovo
*1 pakej penginapan TM RESORT PD 2 hari 1 malam 
*1 pakej penginapan TM RESORT FRASER HILL 2 hari 1 malam 


Haaa memang padat acara D ADZA EXTRAVAGANZA ZUMBA PARTY ni kan.. Dah hadiah cabutan bertuahnya pun hebat kannnn.. Jadi jomlah sertai D ADZA EXTRAVAGANZA ZUMBA PARTY!!! untuk keterangan lanjut boleh hubungi:


(ADZA TUTYRIANTI)
0142335336
call/sms/whatsapp

(DZULLIDAIN RAZALI) 
010-434 7810
call/sms/whatsapp



FB PAGE 


D'ADZA FITNESS Social Media

●D ADZA FITNESS INSTAGRAM http://i.instagram.com/dadzafitness/
●D ADZA FITNESS FB FANPAGE https://m.facebook.com/dadzafitness/

●D ADZA FITNESS BLOG http://dadzafitness.blogspot.com/

Hah apa lagi, mehlah cepat register ek.

Aku of course lah, tapi tak sure lagi dengan sape coz Mr Big tak de time tuh. Jadi sapa nak jadi photographer aku ni

Bagitau ek...


6 comments :

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...wah bestnya...:)

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...wah bestnya...:)

adzairdawati makdara said...

WOW AWESOME!!!!!!!!!! jumpa di sanaaa di sanaaaaa

adza tuty said...


Join us now. .!! D ADZA ZUMBA DANCE FITNESS PARTY on 11th May 2014 zumba party at Dewan Cempaka, Taman Cempaka Ampang... Great combination of zumba kids, zumba fitness and zumba gold!
contact Adza Tuty 0142335336 or Dain 0104347810 for tickets!

Bring your children and let them experience zumba kids!
live band performance in between and lots of lucky draw to be won!!

adza tuty said...


Join us now. .!! D ADZA ZUMBA DANCE FITNESS PARTY on 11th May 2014 zumba party at Dewan Cempaka, Taman Cempaka Ampang... Great combination of zumba kids, zumba fitness and zumba gold!
contact Adza Tuty 0142335336 or Dain 0104347810 for tickets!

Bring your children and let them experience zumba kids!
live band performance in between and lots of lucky draw to be won!!

Khoirun Nasikhin said...

Menurut padangan sis lebih baik mana untuk menurunkan berat badan antara senam zumba dan senam yoga? enurut Sis baju senam wanita berkualitas dengan bahan apa yang nyaman dipakek senam zumba?