Monday, May 5, 2014

EPHYRA PILIHANKU PHASE 2 – Cabaran 30 hari bersama Ephyra



Hi Korang,

Citer pasal EPHYRA lagi ni.

Ye ko dah 4 entry aku UP kan blog aku ni pasal produk EPHYRA ni. 


Aku dapat lagi produk EPHYRA ni dari projek SBB2014 yang lalu anjuran Team Denaihati Network. Yeah, haruslah suka kan. So minumlah selama 30 hari ni, walaupun kekadang tu boleh terlupa-lupa gak lah sampai Mr Big kene ingatkan dah macam reminder plak jadinya.


Di antara kesan selepas mengamalkan minuman kesihatan EPHYRA ni adalah :

1. Mengurangkan sakit radang dan sendi lutut

Akibat banyak berjalan inilah jadinya. Sakit lutut pun datang tapi bukan kronik sangat pun, cuma ada-ada masa je. Kekadang tu bila bangun dari tidur kan. Lepas minum EPHYRA ni, sakit lutut tu memang berkurangan. Dah tak de masalah tetiba lutut tak LOCK kan. Rasa selesa je, macam minuman kolagen ni letak cushion kat tulang lutut kan.

2. Kulit Tak Nampak Kering.

Aku memang kurang sket minum-minum air ni sebab tu kulit tak berapa cantik. Kalau tengok kaki memang kering betul. So now boleh nampak dah kat area siku, betis dan kaki cam bersinar gituh.

3. SISTEM PERKUMUHAN Amat Menyenangkan

Ni memang terbukti, bangun je pagi proses perkumuhan senang je. Tak yah nak duduk lelama dalam bilik air. Memang EPHYRA kasi cuci abis semuanya. Sampai Mr Big pun duk seronok ‘pau’ aku punya EPHYRA, senang nak membuang katanya.


Ermm sebenar ada banyak lagi kesan-kesan positif produk EPHYRA pada aku, tapi tak de nampak sangat lagi. Yelah sekian lama tak minum, tup-tup minum balik hah memacamlah kesan-kesan nampak. Jawabnya kena minum lagi setiap hari ni kan hehehhehe. Boleh lah challenge dengan duta EPHYRA ni Memey Suhaiza tengok sapa lagi cantik…


Memang betul apa yang testimoni yang berlambak kat carian google ni tentang produk EPHYRA ni, once bila kita dah minum dan nampak kesan barulah kita dapat rasa keseronokkannya.

Ok ok jangan nak banyak membebel lagi Cik Lily Putih oit, letak info sket pasal EPHYRA ni ek

Instagram: @ephyra2u
No.telefon: 019 3999 238


Terima kasih sekali lagi pada pihak EPHYRA dan Denaihati Network sebab sudi bagi peluang kat aku ni rasa best dengan produk ni.

Haruslah kena minum bebanyak ni ek...


8 comments :

hazman fadzil said...

Memang bagus kalau dapat amalkan minum Ephyra setiap hari kan....boleh nampak perubahan yang semakin baik pada kulit....

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...mmg byk khasiatnya...kalau x mkn mmg terasa sengal2 bdn n lutut pun jadi sakit...mama pun amalkn minum ephyra ni...

Mimi Azirah said...

chaiyok chaiyok...sana sini ephyra..sedapkan..

Aqilah Azmi said...

Hihihi qila nak sangat try tapi tak cukup umur lagi lah eheheehe

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...sedapnya hari2 dpt minum ephyra ini...badan kita akan jadi sihat,cergas dan bertenaga...:)

Myra Jay said...

Good luck CLP ;D

Farisya Anastasyia said...

perkongsian yg menarik :)

IzZa HaDi said...

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) beli banyak lagi MURAH!!

Seriously, grab this GREAT deal! Confirm tak menyesal!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com